Her er listen over film med Jokeren (2022)

Her er listen over film med Jokeren (2022)

Nu hvor vi før har kigget på den komplette Batman rækkefølge, er det kun fair, at superheltens nemesis også bliver fremhævet en smule – vi snakker selvfølgelig om Jokeren!
Jokeren har efterhånden været præsenteret i en del forskellige film, hvorfor vi har valgt at lave en komplet liste over film med jokeren, så du kan gå i gang med det ultimative Joker film maraton!

Listen her inkluderer animationsfilm såvel som “rigtige film”, og bliver listet efter årstal, så du kan se dem alle i den rækkefølge de er blevet udgivet.

Se listen herunder, som starter fra den nyeste til den ældste:

The Batman (2022)

Jokeren er en fast tilhænger i Batman filmene, og derfor er han selvfølgelig at finde i den spritnye Batman film The Batman. En film, hvor Robert Pattinson spiller den famøse Bruce Wayne / Batman, og Jokeren spilles af Barry Keoghan, dog kun meget kort, da filmen ikke som sådan handler om Jokeren.

Zack Snyder’s Justice League (2021)

Zack Snyder’s Justice League refereres ofte til som Snyder Cut, da den er Directors Cut af filmen Justice League, som udkom i 2017. I filmen følger man superhelte gruppen fra DC Extended Universe, og møder derfor store skuespillere som Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Gal Gadot (Wonder woman), Ray Fisher (Cyborg), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (The Flash), og sidst men ikke mindst Jared Leto som Joker!

Joker (2019)

Den måske største hyldest der er lavet til en superskurk i filmenes historie er filmen Joker. Denne film har vendt superheltefilm på hovedet, og har derfor taget udgangspunkt i superskurken, og hvordan han er blevet til. I filmen følger man Joaquin Phoenix, som spiller en helt formidabel Joker, man følger hans rejse fra en klovn der bliver mobbet på arbejdet og hele vejen til at være en superskurk.

Filmen er i vores optik et cinematisk mesterværk, og med Joaquin Phoenix som en formidabel Joker, så er der intet at sætte en finger på. I filmen

Lego Batman filmen (2017)

I 2017 laver Warner Animation Group, DC Entertainment og Lego en aftale, og får derfor lavet en Lego film, som handler om Batman, Robin og Jokeren. En film, som er målrettet den yngre målgruppe, men som også har fået Batman fans verden over til at slå benene op og se en animeret Lego film om deres favorit helt og skurk.

I filmen ligges der stemme til Batman af Will Arnett, og jokerens stemme laves af Zach Galifianakis. Det er derfor to helt nye stemmer, men det gør ikke filmen mindre god.

Suicide Squad (2016)

Batman filmene bliver vendt på hovedet, og der bliver nu taget fokus på superskurken, og hans liv. I Suicide Squad følger man Suicide Squad, Jokeren er hjernen bag hele holdet. I filmen møder man dog også hans psykotiske kæreste Harley Quinn, som med hendes fletning og baseball bat tæver sig igennem byen.

Jokeren spilleres af Jared Leto, og Harley Quinn spilles af Margot Robbie. Sidst men ikke mindst, så laver Ben Affleck også en appearance som Batamn i filmen.

Batman: The Killing Joke (2016)

Endnu en animationsfilm i rækken, dog en der var på vej længe, da den første gang fik startet produktionen i 2009. Denne blev dog udsat, og derfor blev filmen først færdig i 2016. Filmen var først planlagt til kun at blive lanceret på DVD, men grundet stor efterspørgsel blev den også vist i biograferne verden over.

I filmen er det Mark Hamill, som ligger stemme til jokeren, hvilket han også gjorde tilbage i 1993. Derudover er det Kevin Conroy som ligger stemme til Batman – Hvilket betyder, at det er de helt samme stemmer, som i den tidligere animationsfilm.

The Dark Knight (2008)

Som opfølger til Batman Begins, en film der udkom i 2005 blev filmen Batman: The Dark Knight lanceret. En film, hvor jokeren endnu engang er præsenteret. I filmen er jokeren med til at røve en bank, hvor han får de andre bankrøvere til at slå hinanden ihjel, så de hver især kan få et større afkast fra røveriet. Det slutter dog af med, at det kun er Jokeren der er i live, og derfor stikker af med alle pengene.

I filmen bliver jokeren spillet af Heath Ledger, og hovedpersonen Bruce Wayne / Batman spilles af Christian Bale.

Batman: Mask of the Phantasm (1993)

Denne film blev også kendt som ‘Batman: The Animated Movie: Mask of the Phantasm. Det gjorde den fordi, det er en Batman film, som er animeret. Filmen er baseret på den animerede Batman serie, hvorfor man skulle tro, at den blev populær fra start. Filmen tog dog først fart, da den blev lanceret offentligt, og var mulig at se uden for biograferne. I filmen ligger Kevin Conroy stemme til Bruce Wayne / Batman, og Mark Hamill til Jokeren.

Batman (1989)

23 år efter den første Batman film blev der produceret endnu en i rækken. Filmen handler om Batman og hans konflikt med Jokeren, og er derfor en film, hvor man møder jokeren mere end i mange af de nyere film. Jokeren blev spillet af Jack Nicholson, og Batman blev spillet af Michael Keaton.

Batman (1966)

Den første film af slagsen, som omhandler Batman. Filmen blev også kendt under navnet ‘Batman: The Movie’, og var en film der blev baseret på Batman tv serien. I filmen møder man Adam West, som spiller Batman, Burt Ward der spiller Robin, og sidst men ikke mindst Cesar Romeo, som spiller Jokeren.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming