Her er nogle af de mest almindelige iMac problemer

Her er nogle af de mest almindelige iMac problemer

Dette indhold er sponsoreret

Har du problemer med din iMac? Som mange andre computere, kan iMacs få problemer med tiden. Det kan ofte være enkle problemer, som du selv kan løse. Andre gange er det nødvendigt at henvende sig til professionelle, der har værktøjerne til at diagnosticere problemet. I denne artikel vil vi komme omkring de mest almindelige problemer, som du kan støde på med din iMac. I forlængelse heraf vil vi komme med bud på, hvad du kan gøre for at fikse problemet. 

Din iMac viser sort skærm

En sort skærm kan forekomme ved en iMac. Om det skyldes en defekt skærm, løs forbindelse, eller fordi iMac’en simpelthen ikke får strøm, så kan en sort skærm være alarmerende. Der er heldigvis nogle ting, du kan gøre for at fikse problemet selv. Prøv disse trin for at fejlfinde dette problem:

  • Hold sluk-knappen nede og vent at se, om skærmen starter.
  • Tjek om strømforsyningen er sat ordentligt til.
  • Undersøg om dit batteri er defekt. Hvis dit batteri er i stykker, kan skærmen ikke tændes.

Det er muligt, at der er noget galt med skærmen, hvis disse tre ting ikke løser problemet. Det kan være, at du skal overveje at få et tilbud på reparation af iMac, hvis dette ikke kan hjælpe. 

Du har spildt væske i dit tastatur

Har vi alle ikke prøvet at spilde noget ned i vores tastatur? Det kan ske for selv den bedste, men det er meget frustrerende. Hvis du har spildt noget væske ned i tastaturet, skal du først og fremmest trække stikket ud af stikkontakten og slukke for computeren. Dette vil hjælpe med at forhindre yderligere skader. Herefter skal du: 

  • Tørre tastaturet godt af med en klud. 
  • Vend din iMac på hovedet med et viskestykke under, så det resterende væske kan løbe ud.

Din iMac er langsom 

iPhones, iPads og iMac tenderer til at blive mere langsomme med tiden. Dog er det mærkeligt, hvis din nye iMac pludseligt er langsomme end normalt. Hvis du har problemer med en langsom iMac, er der flere ting, du kan gøre for at få gang i den igen. Først skal du se på, hvilke programmer du har kørende i baggrunden. Mange programmer starter automatisk, når du tænder for computeren, selvom du ikke bruger dem med det samme. Disse programmer kan opbruge værdifulde ressourcer, hvilket gør, at din computer bliver mere langsom. Så kan du også:

  • Afslutte alle programmer, du ikke har brug for lige nu.
  • Genstarte din computer.
  • Opdatere din software.

Hvis du oplever problemer med din iMac, så er det altid bedst, du går til professionelle. Ellers kan du også bruge internettet til at finde svar på nogle af de basale problemer. 

Relaterede Indlæg

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests