Nogle af de mest interessante selvbiografier du kan læse lige nu

Nogle af de mest interessante selvbiografier du kan læse lige nu

Der findes en del selvbiografier at vælge imellem, som passer til din interesseområde. Hvis dit nye nytårsforsæt hedder, at du gerne vil læse mindst én bog pr måned, så er du havnet det rette sted.

Hvis du i forvejen ikke nyder at læse voldsomt meget, så kan den rette selvbiografi måske få dig godt i gang med at læse noget mere. Selvbiografier er ofte mere håndgribeligt, fordi det er rigtige fortællinger, fortalt af rigtige mennesker.

Hvis du ikke har tid til at læse, så findes der heldigvis en masse lydbøger, hvor du kan lytte til, når du er på farten, er ude og træne eller bare derhjemme.

Vi har lavet en liste over de bedste selvbiografier, som du kan lytte til lige nu på din fortrukne lydbog app eller i fysisk form.

Her er nogle af de mest interessante selvbiografier, du kan læse!

1. Der er et antal på alt (2018) af Lars Høeg

Det bliver vidst ikke mere aktuelt nu, end at læse Lars Høegs selvbiografi, der udkom tilbage i 2018. Høeg er for nylig død grundet sit kræftforløb og efterlader et spændende liv. Det er en interessant beretning om manden, der har været med i dansk fodbold i over 40 år, både som målmand, målmandstræner og med ude på sidelinjen. Det er den perfekte bog for fodboldentusiasten!

2. Mamba Mentality – How I play (2018) af Kobe Bryant

Læs om Kobe Bryant, der døde tragisk tilbage i 2020 i et helikopterulykke sammen med sin datter. Kobe Bryant var en verdenskendt basketballspiller, og var en inspirerende person for mange. I bogen hører du om hans fortid, tiden op til den store basketballkarriere og meget mere. En spændende beretning, om en spændende mand.

3. En ny begyndelse (2021) Jørn Jønke NIelsen

Kom bagom en af Danmark nok mest kendte og prominente mænd, der har været en del af det danske rockermiljø, Jørn Jønke Nielsen. I denne selvbiografi kan du læse mere om manden, der blev smidt ud af Helle Angels, og som har tilbragt de sidste par år på at skabe en ny begyndelse for sig selv.

Jeg er hvad jeg husker: Efter elektrochokket: Mellem mirakler og mareridt (2021) af Peter Øvig Knudsen

Hør om den spændende og tragiske beretning om Peter Øvig Knudsens indlæggelse på Rigshospitalets lukkede afdeling med en svær psyktisk depression. Knudsen kommer tæt på hans tanker om sin depression, sin frygt for behandling med elektrochok, og hvordan hans familie reagerede på hans indlæggelse.

Læs Top 10 listen over nye bøger her

Kommenter

Relaterede Indlæg

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests