Her finder du det bedste morgenmad i København

Her finder du det bedste morgenmad i København

8 steder, du kan finde den bedste morgenmad i København

Man siger jo, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Derfor skal du da besøge de steder, hvor du kan få den bedste morgenmad hos!

Der findes mange restauranter i København, men det er et spørgsmål om hvilke af disse restauranter som kan levere den bedste morgenmads oplevelse. Hvis du gerne vil tage damen med ud og spise morgenmad, er det med at finde det helt sted, for at gøre et godt indtryk eller bare have en god oplevelse.

Vi har listet hele 8 steder i København, hvor du kan få den bedste morgenmad – Enjoy!

Mirabelle

Mirabelle ligger på Nørrebro, der både er et bageri, en café, et takeaway-sted og restaurant. Om morgenen kan man nyde deres lækre bagværk såsom croissanter, surdejsbrød og rugbrød. Man kan også få den traditionelle morgenmad som havregrød og yoghurt på menuen. Man kan også få brunchmenuer om Eggs Benedict og den essentielle morgen kaffe. Ja tak siger vi!

Lokation: Guldbergsgade 29, 2200 København N

108 Hjørnet

På Strandgade på Christianshavn kan man finde restaurant 108 også kendt som Nomas hverdagsrestaurant. Denne restaurant er en populær michelin-restaurant, men man kan også komme ind og få en god morgenmad og kaffe. Der serveres retter såsom: Bagværk, æg, skyr, god kaffe og andre lækre morgenmadsprodukter alle ugens dage, fra kl. 08:00.

Lokation: Strandgade 108, 1401 København K

Hønen og Ægget

Hvis man bor tæt på Øster Farimsgade, så er dette det perfekte sted for dig, de har nemlig lækre retter allerede fra kl. 07:00, så du kan nå at få en god morgenmad inden du møder på arbejdet. Det kan også være, du bare gerne vil have en tidlig god morgenmad i weekenden. Her serveres der æggekage, yoghurt, peanutbuttermad, pariser toast og mange andre lækre retter.

Lokation: Øster Farimagsgade 16A, 2100 København Ø

Nimb Brasserie

Her kan du komme og få en lækker morgenmad i en hyggelig stemning. De har åben alle ugens dage fra kl. 07.00, og serverer lækker morgenmadsbuffet med æg og pølser eller alt andet, man kunne ønske sig en skøn morgen.

Lokation: Bernstorffsgade 5, 1577 København V

Sidecar

Her er weekendbrunchen næsten altid booket lang tid i forvejen, så man skal være tidligt ude. Ellers er der rig mulighed for at komme forbi i hverdagene allerede fra kl. 08:00. Her kan du få serveret forskellige mindre morgenmadsretter og en større morgenmadstallerken. Der er også veganske valgmuligheder, der er lækre juices og selvfølgelig den obligatoriske morgenkaffe.

Lokation: Skyttegade 5, 2200 København N

Fars Dreng

Dette sted er kendt for deres gode brunch, de har åbent alle ugens dage. De åbner allerede kl. 08:00 i hverdagene, så tag et kig forbi og få en lækker morgenmad med vafler, croissanter, skyr, grød og meget andet. De har også to-go, så du kan gøre de andre misundelige.

Lokation: Ny Adelgade 7 & Rosengården 12, København K

Bistro Royal

Bistro Royal er en af madklubbernes restauranter, som ligger i hjertet af København. Her kan du kigge forbi til morgenmad allerede fra kl. 08:00 fra mandag til fredag, og menukortet er fyldt med lækre retter. Man kan også vælge et af deres combos ’Morgenmad Royal’ eller den kendte ’kalorielette’

Lokation: Kongens Nytorv 26, 1050 København K

The Union Kitchen

Dette er stedet hvis man ønsker lækre brunch, der indeholder lidt mere fra den grønne skål, og eksotiske rette. Man kan foreksempel kan få en ret med tomater, chilli, paprika, løg, feta og æg. Måske deres bud på en klassisk biksemad?

Lokation: Store Strandstræde 21, 1255 København K

Du skal opleve disse steder, hvor du kan få den bedste morgenmad og start på dagen!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvordan virker en powerbank med solceller?

Hvordan virker en powerbank med solceller?

Hvad bruger man en kantklipper til?

Hvad bruger man en kantklipper til?

Hvor lang tid kan en powerbank holde?

Hvor lang tid kan en powerbank holde?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming