Historien bag Les Deux

Les Deux er et dansk tøjmærke, og er i dag velkendt i flere dele af verdenen. Les deux laver tøj, der er ment til at gøre hverdagen bedre og inspirerende for folk. Les Deux’s vision er at blive det mest meningsfulde modebrand i verden, og vil gerne inspirere folk til at følge deres drømme.

Hvordan Les Deux startede

Les Deux startede med et forhold mellem en politisk flygtning og en forstadsdreng. Et tværkulturelt forhold og to personligheder, der er i stand til at inspirere hinanden med deres forskellige baggrunde. Autenticiteten for dette forhold skaber rammerne for Les Deux, nemlig mødet mellem to mentaliteter.

Selvom mærket er kommet langt og er blevet velkendt i flere dele af verdenen, så ændrer det ikke på DNA’et i firmaet. Disse ambitiøse modeentusiaster stopper aldrig med at forfølge deres vision: at blive det mest meningsfulde brand i verden.

Bæredygtighed og velgørenhed

Les Deux har et stort fokus på bæredygtighed, de vil nemlig gerne give verden noget igen. De har fokus på tre elementer: ansvarlighed ved styring af forsyningskæder, materialestrategi og bevidst forbrug i forhold til design.

Les Deux giver også til velgørenhed og stræber efter at skabe langsigtede relationer, hvor man kan lære af hinanden og løfte hinanden op i flok, så alle parter kan opnå deres mål og drømme.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming