Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvis du er på udkig efter lidt ekstra længde i soveværelset, så kan du overveje at investere i et sexlegetøj, der kan hjælpe med at forlænge din penis. Der er mange forskellige muligheder for penis forlængelse på markedet, så det er en god idé at undersøge de forskellige muligheder. 

Der er to typer af sexlegetøj, der kan hjælpe med at forlænge din penis: Penispumper og penisforlængere. Penispumper fungerer ved at skabe et vakuum omkring din penis, hvilket hjælper med at trække blod ind i skaftet og gøre det midlertidigt større. Penisforlængere er derimod en fysisk penis forlængelse, som du kan sætte på din penis for at tilføje længde og omkreds. Begge muligheder har deres egne fordele og ulemper, som du skal overveje, før du træffer en beslutning.

Penispumper er en af de mest populære muligheder for dem, der ønsker at forlænge deres penis. De er relativt billige, nemme at bruge og kan bruges til både solo- og partnerspil. Derudover finder mange mennesker, at det føles godt at bruge en penispumpe og kan endda hjælpe med erektil dysfunktion. Der er dog også nogle ulemper ved at bruge en penispumpe. Hvis du f.eks. bruger den for meget eller ikke rengør den ordentligt, kan du ende med at få vabler eller blå mærker på din penis. Derudover oplever nogle mennesker, at deres erektioner ikke er så hårde, som de gerne ville have, når de bruger en penispumpe 

Penis forlængelse er en anden populær mulighed for dem, der leder efter lidt ekstra længde i soveværelset. I modsætning til penispumper er de ikke afhængige af sugekraft for at blive på plads; i stedet har de et internt støttesystem, der hjælper dem med at blive siddende under sex. Derudover finder de fleste mennesker, at deres erektioner er lige så hårde, som de ville være uden en forlængelse. Den største ulempe ved at bruge en penis forlænger er, at de kan være dyrere end andre muligheder på markedet. Derudover kræver de lidt mere pleje og vedligeholdelse end andet sexlegetøj; hvis de ikke rengøres ordentligt, kan de let blive stive eller misformede.

Der er mange forskellige ting, som du skal overveje, før du vælger et sexlegetøj, der forlænger din penis. Derfor har vi nedenfor samlet de 2 bedste produkter indenfor penis forlængelse.

Baseks Klassisk Penis Pumpe

Denne pumpe er til penis forlængelse, og giver øjeblikkeligt en større, hårdere og mere fyldig erektion. Penis pumpen forlænger penis ved at skabe et vakuum omkring den, hvilket øger størrelsen. Pumpen har en Quick Release funktion. 

Loving Joy Extra Penis Sleeve
Dette sleeve giver dig en penis forlængelse blot ved, at du tager den på. Sleevet sørger for, at din penis forlænges med 8 cm, og den kan derfor gøre legen i soveværelset endnu sjovere. Modellen er realistisk, og bliver hvor den skal under samlejet.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming