Hvad er romerlys og hvilken type skal du vælge?

Hvad er romerlys og hvilken type skal du vælge?

Mange mennesker nyder at fyre fyrværkeri af på nytårsaften – os inklusiv! Hvis du ønsker at tilføje noget nyt til dit fyrværkeri repertoire, kan du overveje at købe et par romerlys. Romerlys er en type fyrværkeri, der består af et cylindrisk rør fyldt med pyrotekniske stjerner. Når de er tændt, bliver disse stjerner kastet ud af røret en ad gangen og flyver normalt mellem 10 og 20 meter op i luften, inden de eksploderer.

Typer af romerlys

En af de fantastiske ting ved romerlys er, at de findes i alle mulige forskellige størrelser, farver og effekter. Her er blot et par eksempler:

Mini romerlys: Disse er typisk omkring 15-16 lange og kan holdes i én hånd. De er perfekte til at fyre mindre fyrværkeri af, eller hvis du bare vil tilføje noget ekstra til dit eget personlige fyrværkeri.

Standard romerlys: Disse er den mest almindelige type romerlys og er normalt mellem 25 og 50 cm lange. De giver en god balance mellem størrelse og kraft og er gode når du skal fyre det store fyrværkeri af.

Kæmpestore romerlys: Som du måske kan forvente, er kæmpe romerlys ret kraftige. De kan være op til 1,5 meter lange og giver ofte massive eksplosioner, der kan konkurrere med professionelt fyrværkeri. Selvfølgelig har de også en tilsvarende høj pris.

Hvad kan romerlys?

Ud over de almindelige røde, hvide og blå stjerneskud kan du nu finde romerlys, der giver alle mulige forskellige effekter. Nogle er f.eks. udstyret med snurrende stjerner eller flerfarvede stjerner, der skifter farve, når de falder ned gennem luften. Andre omfatter knitrende stjerner, der skaber en sjov knitrende lyd, når de eksploderer. Der er endda nogle, der skyder flammende kugler ud i stedet for traditionelle stjerner! Uanset hvilken slags effekt du leder efter, er der helt sikkert et romerlys derude, som passer til dine behov.

Romerlys skaber vilde effekter og spændinger til din nytårsaften. Med så mange forskellige typer og modeller til rådighed er det nemt at finde et (eller flere), der passer perfekt til dine behov.

Du kan se romerlys her:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Hvad er mAh?

Hvad er mAh?

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af powerbank?

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af powerbank?

Drone regler – Hvor må man flyve med drone?

Drone regler – Hvor må man flyve med drone?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming