Hvad skal der stå på morgenbordet? Få vores morgenmad idéer her!

Hvad skal der stå på morgenbordet? Få vores morgenmad idéer her!

Lækre og nemme morgenmad ideer

Er du ved at blive træt af at spise det samme kedelige morgenmad hver dag? Måske en skål trist havregryn eller kedelig skive rugbrød er ved at blive temmelig ensformigt? Måske du slet ikke spiser morgenmad og bare nøjes med en kop kaffe?

Morgenmåltidet skulle eftersigende være dagens vigtigste måltid. Derfor er det vigtigt, du får et skud proteiner, vitaminer og kulhydrater i kroppen, så du har en masse energi til resten af dagen!

Få noget inspiration til lækker og nem morgenmad med vores morgenmad idéer i artiklen herunder. Vi lover, du vil elske det!

Morgenmad idéer

Æg og bacon

Man kan aldrig gå galt i byen med en god omgang æg og bacon. Det er vaskeægte mandeføde, og det er bare en sikker vinder hver gang. Du vælger selv, hvordan dine æg skal være, om det er scrambled, hårdkogt eller blødkogt. Alle typer passer med bacon, så du giver den bare max gas. Du kan hurtigt lave bacon, hvis du smider det ind i ovnen på noget bagepapir, fremfor at stege det på panden. Giv det 12-14 minutter på varmluft (200 grader), og bum du har noget lækkert bacon.

Amerikanske pandekager

En af vores andre morgenmad idéer er amerikanske pandekager. De er ultralækre, især i weekenden, når man bare trænger til noget sødt. Du kan spise dem med en god omgang sirup eller marmelade. Du kan supplere med æg eller bacon til dine pandekager. Det spiser amerikanerne i store mængder, og det lyder da også max lækkert, hvis du spørger os! Hvis du skal gøre dem mere fyldige, så kan du tilføje et scoop proteinpulver i dejblandingen!

Havregrød

Havregrød lyder måske som en kedelig omgang morgenmad. Du kan sagtens gøre din havregrød lidt mere interessant. Hvis du pumper, så er havregrøden et godt morgenmåltid at starte dagen på. Du kan nemlig give det et skud proteinpulver i grøden, og så får du den rette mængde proteiner fra morgenen af. Du kan også pynte havregrøden med noget frugt eller kanel. Det gør meget ved den kedelige smag.

Smoothie

Den sidste af vores morgenmad idéer er en smoothie. Du kan nemt lave dig selv en lækker smoothie til morgenmad. Selvom nogle vil mene, at det er tøset, så er det faktisk ganske lækkert. Det er nemt at tage med sig, hvis du skal hurtigt ud ad døren om morgenen eller hvis du ikke har den store appetit fra morgenstunden.

Du kan lave en smoothie med en masse lækre frugter og grøntsager, og så kan det også være en sund morgenmad, hvis du ikke putter alt muligt med sukker i. 

Fik du inspiration ud fra vores morgenmad idéer?

Læs også hvor du kan få den bedste morgenmad i København henne her: Bedste morgenmad

Kommenter

Relaterede Indlæg

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests