Hvor stort skal dit TV i virkeligheden være?

Hvor stort skal dit TV i virkeligheden være?

Hvilken størrelse passer bedst til dit TV? Et 70 tommer TV, 65 tommer TV eller måske et 55 tommer TV? Hvis du ønsker at finde den optimale størrelse til dit TV, så dine filmoplevelser kan være endnu bedre, bør du læse videre.

For at finde den perfekte, størrelse, bør man først og fremmest overveje hvilken afstand man skal sidde fra TV’et. De fleste TV’er kommer med en anbefalet afstand samt anbefalet vinkel, som bør tages til eftertanke når man installerer et TV. Det menes at man får den bedste oplevelse, når skærmen optager 40% af ens synsfelt. Dette betyder f.eks. at hvis du sidder 2 meter fra dit TV, så vil den ideelle størrelse være 65 tommer.

Hvordan finder man den perfekte størrelse?

Samsungs TV-købsguide

Lad være med at være for nærig

Det kan være fristende at købe en lidt billigere model, når man shopper et nyt TV. F.eks. kan det lokke at købe et stort TV, men gå på kompromis med opløsningen. Men hvis du rent faktisk regner sammen hvor meget tid der bliver brugt foran skærmen, kan det være rigtig ærgerligt ikke at få så meget ud af den tid som muligt.

Overvej at køb nødvendigt tilbehør

På samme måde som du ikke bør være for nærig når det kommer til dit TVs kvalitet, bør du heller ikke gå ned på tilbehøret. Herunder finder du en række af produkter, du med fordel kan overveje at købe til dit TV.

1. Soundbar

Mange fjernsyn har OK lyd, men det afhænger oftest af hvilket rum det er installeret i. F.eks. kan større rum have meget genklang, hvilket kan medvirke til lydforurening i din filmoplevelse. En Soundbar til dit TV kan behjælpe det problem. Find en Soundbar her, eller i vores Soundbar bedst i test.


2. Vægbeslag

Gør dig selv en tjeneste og få et vægbeslag til dit TV, så den ikke behøver at stå og fylde på TV-bordet. Brug i stedet pladsen til at stille eventuelt dekoration, din konsol eller andet. Ved at købe et vægbeslag med en justerbar arm, kan du selv tilpasse TVets vinkel og afstand. Det er fedt!


3. Philips Hue LED Lightstrip

Hvis du ikke har prøvet at have LED lys i et mørkt rum før, mens du sidder og fokuserer på din skærm, går du glip af noget! Med Philips Hue kan du kombinere flere forskellige lyskilder og styre det hele igennem deres app på telefonen eller en fjernbetjening.


4. Philips Hue Sync Box

En Philips Hue Sync Box giver dig muligheden for at få ambient lys bag dit TV. Det vil sige at hvis du har enten en Philips Hue Gradient Lightstrip eller 2-4 Philips Hue Playbars bag dit TV, så kan du koble dem på Sync Boxen. På den måde, vil lyset bag dit TV i venstre side f.eks. være blåt, hvis der er blå farver på venstre side af skærmen.

Relaterede Indlæg

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Hvad er mAh?

Hvad er mAh?

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af powerbank?

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af powerbank?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming