Imponer gutterne med en vinkælder i gulvet

Imponer gutterne med en vinkælder i gulvet

Der er ikke noget bedre end at invitere gutterne forbi til en drengeaften. Men det kan hurtigt blive ensformigt og kedeligt, hvis de bare får kastet en ramme Tuborg på bordet, når de dukker op. Derfor kan du tænke i mere sofistikerede baner, og bringe vin på banen.

Vinflasker har det dog med at fylde mere end 6 rammer bajer, og derfor skal man være forberedt på pladsmangel. Det er dog her en fantastisk opfindelse, som vil imponere selv de gutter der typisk ikke bliver det. I dag kan man nemlig få indbygget en vinkælder i gulvet!

Læs mere om vinkælder i gulvet nedenfor

Vinkælder i gulvet

Dette er en løsning på en vinkælde, hvis der ikke er plads til den store kælder eller trappegang. Den smarte og nytænkte vinkælder har været på vej på markedet siden 1980’erne, hvor ideen først opstod. Det er dog først i dag, at teknologien lever op til denne mulighed. Så det er først nu, man er begyndt at producere denne helt nye vinkælder i gulvet.

Det er et originalt koncept, der består af en forseglet tank, og et cylindermonteret modul som kan bringes op fra gulvet og ned igen. Denne er forbundet med en hydraulik motor, der sørger for at baren kan komme op og ned, ved hjælp af elektrisk betjening. Man behøver derfor ikke at gå ned i vinkælderen – den kommer nemlig op til dig!

Der findes også forskellige slags af disse slags vinkældere i gulvet, nogen som ikke er cylinder formet, men mere en traditionel form for vinkælder.

Moderne og kreativ

Det har aldrig været nemmere at komme til sin vin, da det tager kun få sekunder at hæve vinkældergulvet og se sine skjulte skatte. Vælg den ønskede vin og sænk gulvet igen. Denne vinkælder ser desuden også moderne og stilet ud. Du vil helt sikkert imponere dine gæster med sådan en slags gulv vinkælder!

Egenskaberne er de samme

Egenskaberne som denne vinkælder har, understøtter hvad enhver vinkælder kan. Den beskytter nemlig stadig vinen mod de temperaturvariationer, der kan være. Fornyelsen af luften bliver foretaget af en indbygget ventilation, som sørger for at dine bedste vin bliver opbevaret i en sund og lugtfri atmosfære.

Læs også vores artikel om gadgets her: Gadgets til den trætte mand

Relaterede Indlæg

Bedste fjernstyret båd i test

Bedste fjernstyret båd i test

Bedste fjernstyret flyvemaskine i test

Bedste fjernstyret flyvemaskine i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste solbriller til mænd i test

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests