Jesper Buch går amok: Forlader Løvens hule studie i raseri!

Løvens hule 2023 blev skudt i gang med et brag i går. Med flere investeringer allerede i første afsnit ser det ud til at vi får en spændende sæson i årets udgave af Løvens hule.

”Ej, men det er fandeme for useriøst!” sådan lød det fra Jesper Buch på vej ud af studiet.

Det var de to unge iværksættere Patrick Bang og Christoffer Larsen fra Tuttelu, som var grunden til vredesudbruddet fra Jesper Buch. De bad løverne om en investering på 350.000 kroner imod fem procent af virksomheden, hvilket vil sige at deres værdiansættelse altså var syv millioner kroner.

De to unge iværksætteres forretning har kun været i gang i to og en halv måned, løverne mener derfor at deres værdiansættelse er helt hen i vejret. Drengene forsvarer det med, at det er svært at værdiansætte en virksomhed der har været i gang i så kort tid.

Tuttelu Løvens hule 2023

Tuttelu er en virksomhed der sælger bleer på abonnement. De to iværksættere mener, at de har nogle af de bedste bleer på markedet, da de har fået en aftale i hus med den største leverandør af bleer i Europa. De har i samarbejde med dem udviklet en ’premium ble’, som de selv kalder den.

Forretningen har kun været på markedet i to og en halv måned, men de har været i gang med forretningen i 8 måneder. Værdiansættelsen på syv millioner kroner er baseret ud fra af de på under tre måneder har formået at skaffe over 200 kunder, samt at de har andre investorer, som har investeret til en værdiansættelse på fem millioner kroner.

Der bliver sat stort spørgsmålstegn ved drengenes værdiansættelse fra løvernes side, og det lægger de bestemt ikke skjul på.

På trods af den ifølge løverne, alt for høje værdiansættelse, ender Tuttelu med en investering. Investeringen endte på 350.000 for 15 procent, hvilket udgør en værdiansættelse på 2,3 millioner kroner. Netop som Tuttelu drengene er på vej ud af studiet, udbryder Jesper Buch, og påpeger at han synes det er useriøst de starter på 7 millioner kroner, men ender på 2,3. Han ville måske også have investeret, hvis han havde vidst, at han kunne komme ind for 2,3 millioner kroner.

Det ender med at Jesper Buch rejser sig fra stolen, og forlader studiet samtidig med han siger ”Ej, men det er fandeme for useriøst!”.

Se det i klippet ved at trykke på knappen herunder. Spol til 57:07 for at få det hele med.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Carla Guetta Cohen!

Ugens babe er Carla Guetta Cohen!

Ugens babe er modellen Carmella Rose!

Ugens babe er modellen Carmella Rose!

Det vidste du ikke om kvinder

Det vidste du ikke om kvinder

Hvad kræver det at blive politimand?

Hvad kræver det at blive politimand?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming