Jordan Peterson vs feminist

Jordan Peterson vs feminist

Måske kender du livsstilsguruen og psykologen Jordan Petersen. Peterson er dog i særdeleshed også en debattør, som ofte begiver sig ud i kontroversielle debatter, og f.eks. køn og ligestilling på arbejdsmarkedet. Han trives i særdeleshed i disse debatter, hvor han ofte bruger konkrete data og undersøgelser til at drive sine pointer igennem, som ikke altid værdsættes af den anden part. Peterson har i særdeleshed været kritisk overfor religion og feminisme, og han tager stor afstand fra feministiske bøger, som han mener giver et skævt verdensbillede.

Ligestilling

I en debat om ligestilling mod lederen af det engelske Women’s Equality Party, kaster han sig ud i mange af de forskelle, som ligestillingen ofte ignorerer; blandt andet at mænds højere lønninger skyldes farligere og mere udsatte jobs, som ofte har en højere løn. Han kommer også ind på, mange af de negative områder, hvor mænd er dominerende, såsom indenfor kriminalitet og fængslinger.

Du kan se Jordan Petersons debat her, hvor vi blandt andet hører fra en seer, som netop er blevet overbevist af hans argumenter:

Hvad er feminisme?

Den egentlige betydning af feminisme, og hvad de kæmper for, bliver i nogle tilfælde lidt vag. I sin kerne handler det om, at der skal være lige muligheder og forhold for mænd og kvinder. For mange har dette dog i stedet fået en betydning af, at man skal have lige udbytte, hvilket er hvad Peterson slår ned på som værende forkert, og dette ses ofte som målet for en dårlig feminist – en feminist som vil have mere end mændene, i stedet for at alle er lige.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming