Julefrokost 2021 – få gode tips

Julefrokost 2021 – få gode tips

Nu er det endelig ved at være tid til årets julefrokoster. En dag hvor der bliver disket op med god mad, snaps og sjove lege, og hvis du er heldig, er der ofte altid mere end én planlagt i kalenderen.

En god julefrokost begynder altid med god mad. Det er vigtigt, at maden er god, og det er ofte altid den klassiske med det kolde og lune bord. En god sild, en lækker frikadelle og meget mere. Næst efter maden kan vi jo ikke komme uden om snapsen. Uha, roden til alt ondt vil nogen jo mene, men der er selvfølgelig ingen julefrokost uden.

Du behøver altså ikke kløjes i den tørre medister, eller den varme leverpostej som er nået at blive kold. Hvis du selv holder arrangementet, kan du helt selv styre hvor maden skal komme fra. Hvorfor så ikke vælge mad fra din yndlings restaurant eller et firma du ved, der laver god mad. Det kan også være, at det er et intimt lille arrangement, og du vælger at lave maden selv. Bare altid sørg for at få lagt en god og lækker bund.

Som nævnt er en julefrokost ikke det samme uden snaps eller øl. Det er det, der gør det hele lidt mindre akavet, og lidt mere sjovt. Det kan dog også give lidt ondt i håret dagen efter, og måske nogle moralske tømmermænd hvor du skal undskylde over for nogle kollegaer om mandagen, men altså den tid den sorg.

Hvad kan I lave til jeres julefrokost?

Enten midt under maden eller efter maden er det altid godt med et underholdende indslag. Det kan være mange ting, så vi hjælper jer lidt på vej.

Den helt klassiske og første leg der kommer på tale, er selvfølgelig pakkeleg. Pakkeleg er nem og sjov underholdning for alle, og alle kan være med her.

For at kunne spille pakkeleg skal i bruge pakker, terninger og et æggeur eller en mobiltelefon til at tage tid med. Det kan være en god idé at bede dine kollegaer eller andre gæster, om selv at pakke en lille ting ind og tage med. Dernæst placerer i alle pakker midt på bordet, og når du slår en 6’er, må du tage en pakke. Når alle pakker fra midten er uddelt, sætter I en alarm til ukendt tid, og så skal I stjæle fra hinanden.

Den store julequiz til julefrokosten

Det er altid hyggeligt med en quiz, og ikke mindst en quiz der passer til temaet, nemlig en julequiz. Alt efter hvor mange I er, kan I dele jer op i hold, så I nemmere kan dyste mod hinanden. Quizzen kan både laves online eller printes ud, og hvis I selv laver den, kan i også selv justere den alt efter stemningen til jeres julefrokost.

I kan selvfølgelig også quizze i andre ting end jul. Det kan også være om virksomheden, eller personlige ting hvis arrangementet er med venner eller familie. Det kan nemt få nogle sandheder på bordet, hvilket altid giver et sjovt twist.

Der er mange gode bud på lege til julefrokoster, og dette var bare et par af dem. Og hvis I er vild med underholdning, kan I jo vælge lige så mange lege, som det lyster. Sjovt skal det nok blive, og vi glæder os i hvert fald til festlighederne starter.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Frida Aasen!

Ugens babe er Frida Aasen!

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests