Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Det er blevet juletid, og det betyder også, at man skal til at finde på gode julegaveønsker. Men det kan være svært – for hvad ønsker man sig egentlig? Det er altid sværere at finde på julegaveønsker når man bliver bedt om dem, og det er derfor en god idé, at man på forhånd har lavet en ønskeseddel. Så kan du i stedet give denne til venner og bekendte, og du er samtidig sikker på, at få noget, som du virkelig ønsker dig. 

Selvom man laver en ønskeliste, kan det dog stadig være svært, at finde ud af, hvad man mangler eller ønsker sig. Et godt ønske er altid tøj, og vi har derfor samlet 5 julegaveønsker nedenfor, som er mærkevarer tøj til mænd. 

BOSS Athleisure Regular fit Tape Tee

Denen t.shirt er fra BOSS, og er en tofarvet t-shirt med logo på brystet. Den kan både bruges til hverdag, men kan også bruges til et par habitbukser, hvis påklædningen skal være finere. Den fås i mørkeblå, sandfarvet og lys blå. 

BLS Cap

Denne cap er fra BLS Hafnia og er sort. Den har et logo foran, med et specielt design fra BLS Hafnia. Denne cap kan bruges til hverdagsbrug, og kan give dig lidt ekstra selvtillid!

BOSS Regular fit 3-pack Crew Neck T-shirt

Dette er en 3 pak med t-shirts fra BOSS. Det er i pasformen regular fit, og passer derfor både til hverdag, fest og finere arrangementer. T-shirt pakken kan fås i flere farvekombinationer, herunder: 3 sorte, 3 hvide, 1 sort, hvid og grå, 1 sort, blå og mørkegrå samt 1 sort, hvid og blå. Alle t-shirts har et lille logo på venstre bryst. 

BOSS Regular fit Pallas Polo T-shirt

Denne polo fra BOSS er en klassisk pique t-shirt, som både kan bruges til hverdag men også finere arrangementer. Det er en alsidig polo, og bestemt en overdel, som enhver mand bør eje. Den fås i sort, mørkeblå, hvid, grå og lys blå.

Polo Ralph Lauren Regular fit Logo Print T-shirt

Denne t-shirt er Polo Ralph Lauren og er en basic t-shirt, med logo på brystet. T-shirten er i en god kvalitet og den er blød at have på. Der er stretch i stoffet, så du skal ikke være bange for, at den sidder dårligt. Den kan fås i sort, hvid, blå, grå grøn og rød. 

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming