Julekalender til mænd 2021

Julekalender til mænd 2021

Leder du efter en julekalender til mænd, er det ved at være sidste udkald!

I morgen er det d. 1. december og hvis du stadig leder efter en julekalender til mænd, så har du virkelig travlt. Det gælder særligt, hvis du skal bestille en julekalender hjem fra nettet, hvor du også lige skal beregne leveringstid. Selvom de fleste hjemmesider tilbyder 1-2 dages levering, så er der altså stor risiko for, at du ikke når at modtage julekalenderen til tiden.

Hvis det ikke generer dig, at du måske modtager julekalenderen en dag for sent, så er der mange fede muligheder på nettet. Du kan f.eks. bestille en kaffejulekalender med 24 kaffekapsler til Nespresso-maskiner! Vi alle ved, at julen er en travl tid og det kan være svært at finde overskud til at nå det hele. Vi synes derfor, at en kaffejulekalender er en genial idé til at give dig lidt ekstra overskud – og så er det da altid lækkert at starte dagen med en god kop kaffe.

Julekalender til mænd, der ikke kan spises

Traditionen tro, har du formentlig allerede en af de klassiske chokoladejulekalendere fra Kinder eller Toms. Men hvis det ikke er nok og du vil finde en anderledes kalender i år, så har vi også nogle idéer til dig!

Du kan f.eks. købe en julekalender til mænd, der indeholder 24 små flasker skægolie i forskellige dufte, lige fra appelsin til krydret rom. Der er derfor en duft til enhver anledning, f.eks. når du skal ses med hende den lækre, som du gerne vil imponere lidt ekstra eller når du skal ud med drengene og score i byen. Denne julekalender er et sikkert hit til dig, der elsker at pleje dit skæg – og dufte godt!

En julekalender til mænd, der giver dig lige præcis det, som vi alle mangler

Vi har også et andet genialt forslag. Du kan nemlig købe en julekalender til mænd, der indeholder 24 par sokker! Ja du læste rigtigt. 24 par sokker i forskellige farver og mønstre. Det er simpelthen genialt, da vi alle nok har oplevet én gang eller 100, at den ene sok mangler eller at du kun kan finde sokker med huller i.

Denne julekalender er derfor et sikkert hit til dig, der kan tage lidt pis på det hele og rocke 24 par sokker i forskellige farver og mønstre!

Julekalender til mænd, der vil forkæle sin partner

Hvis du leder efter en julekalender, der ikke kun er til gavn for dig, men også din partner, så er der også et væld af lækre muligheder. Du kan f.eks. købe julekalenderen fra Sinful, der indeholder 24 erotiske overraskelser. Den findes i en klassisk udgave og en deluxe/luksus udgave og uanset hvilken du vælger, er der ingen tvivl om, at du gør din dame glad.

Sinful er dog ikke den eneste udbyder af frække julekalendere og du kan med fordel tage et grundigt kig på dine muligheder, før du beslutter dig. Det er jo en vigtig beslutning, der skal træffes, når det handler om at tilfredsstille damen.

Orion har også lavet en fræk julekalender, hvor der gemmer sig 24 sensuelle overraskelser bl.a. massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør. Du kan lige nu købe julekalenderen til sølle 666,33 kr. og du får værdi for 2900 kr.!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Frida Aasen!

Ugens babe er Frida Aasen!

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests