Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Du har nok af og til stået med trimmeren og tænkt, at hvis den virker til dig – så må den vel også virke til hunden? Der ville jo være en del penge at spare, hvis man kunne slippe for at tage hunden til en hundefrisør, hver eneste gang pelsen bliver lidt lang.

Her har vi en god og en dårlig nyhed til dig.

Klip ikke hunden med en normal trimmer

Du kan desværre ikke klippe hunden med en almindelig trimmer. Den virker perfekt til hår og skæg på mennesker, men det kræver en del mere af trimmeren, hvis den skal klippe gennem en hundepels. Bruger du en almindelig trimmer til hunden, så vil du opleve, at den kører fast i den tykke pels. Den vil derfor ikke kunne give en ordentligt klipning i hundens pels.

Hvis du prøver at klippe hundens pels med en almindelig trimmer, så vil du også hurtigt opleve, at den kan rive meget i hundens pels, fordi den får fat i pelsen, som den ikke kan skære ordentligt gennem. Det vil desværre være meget ubehageligt for din hund, og alene af denne årsag anbefaler vi ikke, at du prøver det.

Hele omgangen vil formentligt også ødelægge din trimmer. Pelsen vil slide godt på skærene, mens der også vil sætte sig hår fast, og det kan komme til at skade trimmeren på længere sigt.

Vi anbefaler derfor ikke, at du bruger din egen trimmer til hunden. Der er dog en anden løsning, som løse problemet; her tænker vi nemlig på en specifik trimmer til hundens pels.

Hundetrimmeren gør det hele lettere

En hundetrimmer, som dem vi har med i vores hundetrimmer test, kan nemlig hjælpe dig med at få styr på hundens pels, uden at du er nødt til at besøge en dyr hundefrisør. Du kan nemlig sagtens klare det derhjemme helt selv.

Hundetrimmeren fungerer som en almindelig trimmer, men den har den nødvendige styrke til at klippe gennem hundens pels, uden at den hverken kommer til at rive i pelsen eller sætte sig fast. Du kommer hurtigt til at lære at bruge trimmeren til hundens pels, og du bestemmer selv, om du ønsker at klippe pelsen, når den bliver for lang – eller om du ønsker at trimme den jævnligt for at holde pelsen flot.

Du behøver naturligvis ikke en professionel hundetrimmer for at kunne klippe hunden. Du har bare brug for en hundetrimmer i god kvalitet, som passer perfekt til hunden. Den skal nemlig passe til hundens pels og underpels, så du opnår de bedste resultater med klipning.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming