Kan man prøve dogging i Danmark?

Kan man prøve dogging i Danmark?

Nogle af jer kender måske allerede til begrebet dogging, men andre tænker måske; hvad er dogging, er det farligt og kan man prøve det i Danmark? Dette indlæg bestræber sig på, at highlighte både de positive og negative ting ved den seksuelle trend, så du er 100% up-to-date hvad angår dogging.

Hvad er dogging?

Ordet dogging kommer af britisk slang og er en seksuel trend, som kort sagt handler om seksuelle møder mellem fremmede i offentligheden. Det vil altså sige, at dogging oftest indebærer, at to fremmede mennesker har uforpligtende sex i det fri. Det er heller ikke helt unormalt, at der ved dogging også er fremmede tilskuere, som observerer akten mellem dem der dyrker sex. Man kan derfor godt sige, at dogging går under kategorien; kinky fetishes.

Med dogging er der altså tale om en “sex nu og her” tilgang, som ikke kræver, at man opbygger en reel relation til hinanden, men blot får udløst sine seksuelle fantasier og lyster hurtigst muligt. Dette er der i udgangspunktet intet galt med, så længe begge parter er opstemt på dette, men man bør dog være opmærksom på et par essentielle ting, inden man springer ud i dogging.

Er dogging farligt?

Der er rigtig mange frække historier om dogging, men det er enormt vigtigt at være påpasselig, hvis man har seksuelle fantasier om at prøve denne trend. 

De ting du bør være opmærksom på, er blandt andet, at der med dogging er sket en stigning af kønssygdomme, heriblandt klamydia, syfilis og HIV fordi folk har ubeskyttet sex med fremmede de ikke kender. Det er derfor væsentligt at beskytte dig selv og vedkommende du dyrker sex med, selvom det måske fjerner noget af spændingen ved selve dogging aktionen. Ligeledes er det værd at have i mente, at lovgivningen ikke nødvendigvis er din ven, når det kommer til udendørs sex. Hvis dit dogging møde forulemper andre eller vækker offentlig forargelse, kan du blive straffet for anstødelig eller uanstændig opførsel, hvilket betyder at du skal sørge for, at være et sted hvor du ikke krænker andre.

Kan man prøve dogging i Danmark?

Man kan sagtens prøve dogging i Danmark, og der findes faktisk rigtig mange hjemmesider, som hjælper fremmede med at planlægge et dogging møde eller har samlet informationer om, hvor det er bedst at deltage i dogging. 

Hvis du altid har ønsket dig at prøve fræk sex med en fremmede, skal du vide, at du bestemt ikke er den eneste med disse seksuelle fantasier og lyster, og der er absolut intet i vejen med at have moden sex med en du ikke kender, så længe du passer på dig selv og din dogging partner – du vil med sikkerhed skabe frække sex historier om dine dogging oplevelser, som du kan dele med ligesindet.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming