Kender du alle de forskellige spidermænd?

Kender du alle de forskellige spidermænd?

Spider-Man har været populær igennem en lang årrække. Det betyder, at der er blevet lavet film, tegneserier, animationsfilm, spil og meget andet. Der er derfor også mange forskellige personer, som har spillet Spider-Man på den ene eller anden måde.

Det kan være som skuespiller i film, som personen der ligger stemme til i animationsfilm eller noget helt tredje. I dette indlæg vil vi hylde alle de personer, som har været Spider-Man på den ene eller anden måde. God fornøjelse!

Tobey Maguire

Tobey Maguire
Sony, Columbia

Tobey Maguire var for mange den første skuespiller, som man så som Spider-Man. Han var stjernen i de første “rigtige” Spider-Man film, og var derfor med til at gøre Spider-Man populær på filmscenen. De Spider-Man film, som man kender fra før Marvel universet tog fart. Tobey kommer dog tilbage i Spider-Man: No Way Home, som er den nyeste tilføjelse til serien.

Andrew Garfield

Andrew Garfield
Sony, Columbia

Efter Spider-Man 3 var blevet sendt, stoppede de med at producere Spider-Man med Tobey som hovedperson. Herefter tog Sony over og startede Spider-Man igen, hvor de valgte at starte “forfra”, og derfor også skulle bruge en ny skuespiller til filmene. Valget faldt på Andrew Garfield, som fik hovedrollen i to Spider-Man film.

Tom Holland

Tom Holland
Sony, Columbia

Den nyeste tilføjelse som Spider-Man superstjerne er Tom Holland. Han blev hevet ind af Marvel og Disney, da de fik rettighederne til at tilføje Spider-Man til Marvel universet. Det betød derfor, at Spider-Man ikke kun havde sine egne film, men også blev en aktiv deltager i film som Avengers og andre film fra Marvel universet. Denne tilføjelse har gjort, at Tom Holland er blevet den mest populære Spider-Man nogensinde.

Nicholas Hammond

Nicholas Hammond
Columbia

Vi kommer nu til en skuespiller, som kun de største Spider-Man fans med garanti ved hvem er. Nicholas Hammond spillede nemlig Spider-Man i showet “The Amazing Spider-Man”, som blev vist helt tilbage i 70’erne. Udover dette show, så var han også Spider-Man i 3 film, men det tog aldrig samme fart som film som Batman og Wonder Woman.

Shinji Todo

Shinji Todo
Toei Company

Hvad mange måske ikke ved, er at Spider-Man har været kæmpe stort, og fortsat er kæmpe stort, i Japan. Af den grund har der været en slags remake af Spider-Man, hvor Shinji Todo spillede Takuya Yamashiro, en Japansk version af Spider-Man. Det gjorde han i hele 41 episoder af tv serien.

Jake Johnson

Jake Johnson
Matt Sayles – Handout/A.M.P.A.S. via Getty Images

De fleste kender uden tvivl Jake Johnson som Nick Miller fra serien “New Girl”. Han har dog også haft andre roller, hvor den ene af dem er hvor han spiller/ligger stemme til Spider-Man i animationsfilmen “Spider-Man: Into the Spider-Verse”. Det gør han i scenen, hvor der er flere spidermænd, som kommer ind i samme dimension.

Nicholas Cage

Nicholas Cage
Stefanie Keenan/Getty Images for FIJI Water

Nicholas Cage er kendt fra mange forskellige ting igennem tiden. Heriblandt har han spillet nogle fede roller og derudover lagt stemme til nogle animationsfilm, hvor én af dem er Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Der findes mange endnu

Udover de 7 vi har nævnt i artiklen her, så findes der 20 andre, som har spillet Spider-Man på den ene eller anden måde gennem tiden. Dette dækker dog hovedsageligt over skuespillere eller stemmeskuespillere, som har lagt stemme til Spider-Man i en animationsfilm af den ene eller anden slags.

Hvis du vil se en komplet liste, så kan du besøge Yardbarker, hvor de fortæller om alle 27.

Kommenter gerne herunder, hvilken Spider-Man der var din favorit.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests