Kommende film 2023 – 5 film du skal se!

Kommende film 2023 – 5 film du skal se!

2023 er for alvor blevet skudt i gang, og der er rigeligt med spændende film at byde på i år. Der er lidt til enhver smag, både film du ikke kender men også efterfølgere til tidligere succesfulde film. Året byder både på gysere, action, superhelte film og meget andet lækkert du kan nyde i biografen.

M3gan

Præmiere i biograferne d. 12.01.2023

Den første film på listen er en thriller der omhandler en robot-ingeniør uddannet mor, som bygger sin egen robot programmeret til at være niecens bedste ven. Moren vil hurtigt finde ud af at hendes robot får alvorlige konsekvenser, som måske gør mere skade end gavn.

John Wick: Chapter 4

Præmiere i biograferne d. 23.03.2023

John Wick serien er gaven der bliver ved med at give til de action glade mennesker derude. Det er nu den fjerde udgave af John Wick filmene, og det tyder på at den bliver mindst lige så actionpacked som forgængerne. Gør dig klar til at se ham kæmpe imod en ny fjende der har stærke alliancer.

Dune: Part Two

Præmiere i biograferne d. 01.11.2023

En dreng bliver et religiøst forbillede for nomaderne på en ødet planet der har kæmpe orme som beskytter noget der hedder Spice. Spice er eftertragtet, men hvor langt er drengen Paul villig til at gå for at komme forbi kæmpe ormene?

Guardians Of The Galaxy Vol. 3

Præmiere i biograferne d. 04.05.2023

Den tredje udgave er på vej, af den alternative gruppe af Marvel superheltene: Guardians of the galaxy. Vi kommer til at se Peter Quill der stadig kæmper med tabet af Gamora, som forsøger sammen med sit hold af superhelte, at beskytte universet.

Creed 3

Præmiere i biograferne d. 02.03.2023

Adonis Creed tager for tredje gang boksehandskerne på for at opfylde sin drøm om at blive verdens bedste bokser. Det er både Michael B. Jordan der skal instruere filmen, samt spille hovedrollen. Filmen er en del af Rocky universet, så hvis det er noget for dig, skal du klart se Creed!

Se også: De 5 bedste film på netflix eller vores indlæg om John Wick 4

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Frida Aasen!

Ugens babe er Frida Aasen!

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests