Lækre lingerie babes til din onsdag formiddag!

Lækre lingerie babes til din onsdag formiddag!

Se 4 af de flotteste lingerie babes på instagram

Vi lægger ikke skjul på, at vi elsker kvinder, og særligt dem, der viser en del af de gode sager. Det er nemlig lingerie babes, som vi taler om!

Der findes mange babes, men ikke alle er lingerie babes. Derfor har vi fundet nogen af de mest sprøde lingerie babes på kloden til dig i denne artikel. Du kan følge med nedenfor, hvis du ønsker at se og vide mere om disse kvinder, der meget gavmildt viser frem af dem selv på sociale medier.

4 Sprøde lingerie babes

1. Ana Cherí

Ana Cheri er en amerikansk influencer, der er velsignet med en vild krop og en flot stor, men samtidig en stram røv. Vi er ret vilde med hendes naturlige former, og drilske smil. Hvilket gør hende til en af de udvalgte i denne top 4.

2. Alexis Ren

Den næste babe er ikke bleg for at være nøgen – faktisk er hun nærmest kun delvis nøgen eller i badetøj på sin instagram. Det er nemlig amerikanske Alexis Ren. Hun tager også få billeder i lingerie. Fordi hun er så fræksom hun er, så skal hun selvfølgelig også med på listen over lingerie babes.

3. Leanna Bartlett

Leanna er en blond babe, der nærmest er frækheden selv. Denne evne bruger hun til at promovere for en række lingerie – og badetøjmærker. Det klager vi bstemt ikke over! Hun er også sponsoreret af adskillige firmaer, inklusiv en alkohol fabrikant.

4. Abigail Ratchford

Abigail har de vildeste former, og er heller ikke bleg for at vise dem næsten komplet nøgen. Hun laver også mange fotoshoots, hvor hun klæder sig ud som forskellige superhelte – i en sexet udgave. Ikke dårligt, hvis du spørger os!

Se også danske babes, du ikke vil gå glip af her: Danske babes

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming