Larry 44 byder på eminente rap-samarbejder

Larry 44 byder på eminente rap-samarbejder

Larry 44 er er en dansk kunstner, som laver store hits med andre danske stjerner som Node, Kesi, Branco, Gilli og mange flere.

Hans rigtige navn er stadig ikke kendt blandt hans lyttere. Dog ved vi, at tallet “44” kommer fra Herlev, som er byen han selv kommer fra, og som han repræsenterer med stolthed, både gennem hans sange og hans egne udtalelser.

Larry 44 – stemmekamæleonen

Larry 44 er blevet uundværlig på den danske gaderapscene, og hans musik er meget personlig. Han er en ung mand, med en vanvittig stemmeføring og hvis man ikke vidste bedre, kan det nemt lyde som om, at der er flere med på noderne, end der egentlig er.

Han er ikke bleg for at bevæge sig ud i forskellige genrer, og blev tidligere på året omtalt som landets næste store rapstjerne. Han vil gerne have så mange som muligt ind i hans univers, og vise alle hvad han kan. Derfor er det en vanvittig fordel for den unge mand, at han kan så mange forskellige genrer og kan ændre sin stemme, så den passer dertil.

I oktober 2021 udgav han sammen med sanger og rapperen Node et nyt album. Det er ikke nogen helt små drenge, han hænger ud med, og det er han heller ikke selv. Dertil hører mange fordomme, også omkring dem han laver musik med.

En gentagende fordom er over i den kriminelle bane, men som Larry 44 selv har udtalt, så er hans musik langt mere poppet, end så mange andre gaderappere tør, at bevæge sig ud i.

Den bløde side af Larry 44

Selvom vi ikke kender hans rigtige navn, kan vi alligevel forsøge, at forholde os til den blødere side. Hvis du ser med på instagram, fortæller han tit om donationer. Det kan være donationer til mennesker i nød i Palæstina og generelt penge til velgørenhed.

Så hvis du stadig ikke har stiftet bekendtskab med Larry 44, så er vidst på tide nu.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Sidste chance, hvis du skal med i Løvens Hule!

Sidste chance, hvis du skal med i Løvens Hule!

Indy Harney: En rigtig torsdags godte

Indy Harney: En rigtig torsdags godte

Har du altid drømt om at være Dr Strange?

Har du altid drømt om at være Dr Strange?

Savner du The Grand Tour?

Savner du The Grand Tour?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming