Lav hjemmelavet Chili Cheese Tops!

Lav hjemmelavet Chili Cheese Tops!

Er du vild med spicy, flydende og sprød ost? Så er det vidst tid til, at lave en omgang hjemmelavet chili cheese tops!

Det smarte ved denne opskrift er, at du nemt kan lave en stor portion og fryse dem ned, så du altid kan hive en pose chili cheese tops ud af fryseren, når du laver en lækker burger til dig og gutterne. Der findes sikkert et hav af chili cheese tops opskrifter, men i dette indlæg, tages der udgangspunkt i en opskrift af Jacob Jørgsholm.

Chili cheese tops opskrift

Disse chili cheese tops er inspireret af McDonalds chili cheese tops, og hvis ikke du synes, at det er nok med chili cheese tops til 4 personer, kan du altid gange opskriften op og lave en større portion. Det tager ca. 45 minutter, at forberede chili cheese tops til 4 personer.

Hvis du vil lave chili cheese tops til 4 personer, skal du bruge:

  • 1 l neutral olie
  • 1 dl sødmælk
  • 100 g hvedemel
  • 3 stk æg
  • 50 g jalapeños på glas
  • 125 g revet mozzarella ost
  • 75 g revet orange cheddar ost
  • 75 g chili gouda ost
  • 2 spsk løgpulver
  • 2 spsk hvidløgssalt
  • 1 spsk paprika

Opskriften er opdelt i to, først laver du en ostemix og dermed selve paneringen. 

Ostemix

Det første du skal gøre er at sætte en gryde over med kogende vand og placere en skål oven på. Derefter kommer du de tre oste ned i skålen og tilføjer finthakkede jalapeños, 1 spiseske løgpulver og 1 spiseske hvidløgssalt. Mix disse ting sammen, indtil osten er smeltet. Når din ostemix er færdig, skal du egentlig bare forme dine chili cheese tops og lægge dem på et stykke bagepapir samt vende dem i mel. Afslutnignsvis skal disse osteboller nedfryses i minimum 30 minutter, før du kan panere dem.

Panering

Når dine frosne osteboller er klar, skal du piske æg og sødmælk sammen. Mix derefter hvedemel, 1 spiseske løgpulver, 1 spiseske hvidløgssalt og 1 spiseske paprika sammen. Når du har gjort dette, er det tid til at panere dine chili cheese tops. Dette bør du gøre af to omgange, for at få dem crispy, uden lækage af ost. Kom først dine osteboller ned i de våde ingredienser og dernæst de tørre – gør dette to gange. Afslutnigsvis skal du blot varme din olie op til omtrent 180 grader, hvorefter du friterer dine chili cheese tops i ca. 3 minutter.

Vi anbefaler at se denne video, før du går i gang med, at lave dine egne hjemmelavet chili cheese tops.

Hvis du er modig på at prøve noget nyt, kan vi anbefale vores opskrift på kylling chips – måske bliver du overrasket!

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming