Lego batmobil som i de gode gamle dage!

Lego batmobil som i de gode gamle dage!

Et nostalgisk gensyn med en lego batmobil

Du husker vel de gode gamle dage, hvor man sad og så Batman foran tv’et hos de gamle. Dengang man havde al verdens tid til at leve sig ind i Batmanuniverset.

Batman er bare en af de superhelte, man altid har kunne relatere sig til. Dels fordi han er karakteriseret som en superhelt uden superkræfter, og så er han bare mega badass.

Batman bruger som bekendt en masse fede gadgets til at vinde over hans fjender. Batmobilen er en af dem. Bilen er blevet vist i mange forskellige udgaver, så det kan være du husker batmobilen anderledes end dine venner.

Du så ham i Justice League tegneserien, såvel som Batman Animated Series, hvor han med sin sidekick Robin var med til at slagte alle de kriminelle forbrydere i Gotham City. Som barn var det superhelten man så op til og ville være som.

Lego Batmobil til udstillingen

Har vi ikke alle leget med lego på et eller andet tidspunkt, da vi var mindre? Hvis du var en legoentusiast ligesom os, så har du sikkert også haft en Batman figur eller to i din samling.

I dag er det muligt at tilkøbe sig en Lego Batmobil, der genskaber den ikoniske Batmobil, som man har set fra Dark Knight filmtrilogien.

Den pansrede kampmaskine kan fås som et byggeprojekt, der er fremstillet til at blive udstillet. Den er lige så betagende som originalen! Det er en realistisk gengivelse fyldt med autentiske detaljer.

Hvis man er Batman fan, så er denne Batmobil lavet til dig som et byggeprojekt til voksne. Når man tænker på Batman, så kan man heller ikke komme uden om hans ærkefjende Jokeren, som har været en del af serien siden de første udgivelser. Derfor får man både Batman og Jokeren med som Lego figurer til samlingen.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests