Locked – Escape Rooms får million investering

Locked – Escape Rooms får million investering

Er du til gys, gerningssteder og svære gåder? Så er Locked stedet for dig.
Iværksætterduoen Anna Grantland og Martin Høeg deltog i Løvens Hule i sommeren 2020, og kunne gå derfra med hele to investorer. Programmet blev sendt torsdag d. 4 februar, hvor hele Danmarks befolkning kunne følge med i deres forhandlinger med løverne.

En virksomhed i vækst

I 2018 stiftede makkerparret bag Locked virksomheden, og har siden da haft en forrygende vækst. Virksomheden specialiserer sig inden for escape rooms, som er et koncept der startede i USA. Selve konceptet går ud på, at en gruppe af mellem 2-5 personer bliver lukket ind i et rum, hvor de ved hjælp af samarbejde skal finde ud inden for en bestemt tidsgrænse.

Hele deres eventyr som iværksættere startede på baggrund af en ferie, hvor de havde prøvet et escape room i udlandet. Konceptet var ikke nyt i Danmark, men de mente, at de kunne gøre det bedre end de nuværende konkurrenter, og derfor investerede de omkring 200.000 i deres nye idé.

Siden deres start har iværksætterparret åbnet hele 6 lokationer i Jylland, og det er altså på baggrund af deres forrygende vækst, at de deltog i Løvens Hule. De ønskede at finde sparringspartnere, som kan hjælpe dem fremadrettet med deres vækst.

2 løver og 1 million kroner

Oprindeligt ønskede Locked at sælge 5% af deres virksomhed til 450.000kr, men efter længere forhandlinger og forskellige inputs fra alle løver, får de et bud. Jan Lehrmann starter ud med et bud på 800.000kr for 20% af virksomheden, som hurtigt bliver fulgt op af Mia Wagner, som matcher hans bud.

Anna og Martin træder tilbage og snakker om tingene, hvor de derefter efterspørger en investering, som inkluderer begge løver. Her ønsker de at få 1.2 millioner kroner for 20% af virksomheden, hvilket er en valuation på 6 millioner kroner.

Både Jan og Mia er klar på at slå pjalterne sammen, dog ikke helt til den valuation, som Locked ønsker. De kommer derfor med et modbud, som hedder 1 million kroner for 20% af virksomheden, hvor de får 10% hver.

Modbuddet bliver taget godt imod af Martin, og efter et hurtigt spørgsmål til den forventede arbejdsindsats, vælger de at takke ja, og derved gå derfra med en million investering.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Verdens bedste job – Grib chancen!

Verdens bedste job – Grib chancen!

Facts om Drakes mansion – Så vild er den

Facts om Drakes mansion – Så vild er den

Milliardær stoppet af politiet – Kørte for hurtigt på sin egen ø

Milliardær stoppet af politiet – Kørte for hurtigt på sin egen ø

Jesper Buch inviterer på ‘Pizza Las Cola’

Jesper Buch inviterer på ‘Pizza Las Cola’

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests