Løvens hule 2023  – Løverne kaster om sig med pengene

Første afsnit af Løvens hule sæson 8 er netop landet i går, og både løver og løvinder er godt i gang med investeringerne.

De garvede løver Jesper Buch, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt byder velkommen til de to nye løvinder Anne Stampe Olesen og Louise Herping Ellegaard, da der kom to ledige pladser i stolene efter Jan Lehrmann og Mia Wagner valgte at forlade programmet efter sæson 7.

MilleogLykke

Sæsonens første iværksættere består af to unge kvinder fra Silkeborg ved navn Mille Tuva og Line Lykke, som sammen har stiftet webshoppen milleoglykke. De sælger smykker, og de bruger data til at udkonkurrere de andre smykkebrands og dermed skabe en plads for dem selv i det konkurrencefyldte marked.

På deres webshop sælger de nogen af de største danske brands inden for smykker såsom fx den anerkendte virksomhed Månesten. De vil skille sig ud fra konkurrenterne ved at sælge øreringe enkeltvis frem for parvis. De startede virksomheden som et hobbyprojekt i 2018 og gik efter 1 år fuld tid i virksomheden da de havde skabt en vækst på 944% og en omsætning på 3,3 millioner kroner. Året efter lød omsætningen på 4,9 millioner kroner.

De vil gerne ud på markedet med deres egne produkter, og de søger derfor 225.000kr for 5% af deres virksomhed. Deres værdisætning for virksomheden er derfor 4,5 millioner kroner.

Alle løverne er interesseret i MilleogLykke og det betyder at der kommer bud fra alle fem løver. Mille og Lykke ender med at takke ja til Christan Arnstedt og Anne Stampe Olesens bud på 500.000kr for 20% af virksomheden. Pigerne er fuldstændig overvældet over den store interesse fra løverne, men kan altså gå derfra med store smil på læberne.

Tuttelu

Ved aftenens sidste iværksættere bliver løverne noget overraskede da to yngre herre træder ned at trapperne til en udstilling af bleer. Tuttelu er en virksomhed som bliver drevet af de to unge iværksættere Patrick Bang og Christoffer Larsen, hvis koncept går ud på at sælge kvalitetsbleer på abonnement via deres hjemmeside.

Der bliver gået hårdt til de to fyre, da løverne virker meget uforstående over for deres værdiansættelse på syv millioner kroner. De bad løverne om 350.000 kroner for fem procent af deres virksomhed, efter kun at have været i markedet i to og en halv måned.

Især Jesper Buch går hårdt til drengene og kalder endda den 24-årige Patrick for en Snothvalp og påpeger også en smartass attitude. Jesper Buch ender faktisk med at komme så meget op i det røde felt, at han til sidst forlader studiet og kalder dem useriøse.

På trods af den noget hårde modtagelse, ender de to unge iværksættere med at få en investering fra den nye løvinde Louise Herping Ellegaard. Hun byder 350.000 for 20% af Tuttelu hvilket sænker deres oprindelige værdiansættelse på syv millioner kroner til 1,75 millioner kroner. Patrick og Christoffer vender sig kort om og diskuterer buddet fra løven, og vender modigt tilbage med et modbud på 350.000 for 15% som investoren Louise ender med at takke ja til.

De to nye løvinder kom godt fra start

De to nytilkomne i programmet ender altså med begge to at investere allerede i første afsnit af Løvens hule 2023. Det tyder på at de er kommet til programmet med blod på tanden, og de er bestemt ikke blege for at kæmpe imod de tre erfarne løver som efterhånden kender programmet rigtig godt.

Se gårsdagens afsnit og få alle detaljerne med ved at klikke på knappen nedenfor.

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming