Løvens Hule: Kamp mellem løverne i gårsdagens afsnit

Løvens Hule: Kamp mellem løverne i gårsdagens afsnit

Det er fredag, og det betyder, ja det betyder selvfølgelig mange ting, men først og fremmest var der et spritnyt afsnit af Løvens Hule i går.

Igen i går gik det vildt for sig, og flere gange var løverne villige til at gå langt for den rette investering.

Jesper Buch er ikke stille af sig, og hans første investering går til Unmute. Virksomheden sælger personlige gaveoplevelser, der gør det muligt for dig, at sende et minde for livet. Det gør du ved, at du kan sende en personlig hilsen med lyd og billeder, så din familie, venner eller kæreste kan høre din hilsen når som helst og hvor som helst.

Tænk på alle de plus point du kan få på kontoen, hvis du sender en personlig hilsen med din egen stemme og billeder til blandt andet din kære mor, ikke dårligt.

Selvom du måske er en rigtig mande mand, mon ikke det så kan blæse lidt i øjnene, hvis du selv er modtageren fra dine børn, børnebørn, bror, forældre eller hvad end det nu måtte være?

Løverne fra Løvens Hule kæmper om at investere

Næste store investering skete til Urban-Hald. Her må man sige der indtræffer en intens budkrig, da virksomheden er eftertragtet. De sælger byggematerialer online til håndværkere og gør det selv folk.

Alle løverne giver mindst et bud, og mindst et af alle deres bud hæver den oprindelige værdiansættelse fra 6,5 millioner kr. til ca. 8 millioner kr, og er en af de investeringer i Løvens Hule, der har fået flest op af stolen.

Nordjyder finder hurtigt nordjyder, og Urban-Hald er allerede overbevist om, at de vil have Jacob. Derudover er der stor rift fra de andre løver især Jesper Buch, men ræset ender med en konstellation mellem Jacob og Christian.

Endnu engang et flot resultat i episoden, og vi ser frem til næste torsdag med endnu flere håbefulde danskerne.

Se mere Løvens Hule her.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

IdHair: Det bedste hårvoks til mænd!

IdHair: Det bedste hårvoks til mænd!

Honest talk: Er du afhængig af sex?

Honest talk: Er du afhængig af sex?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests