Løvens hule 2023  – Mød de to nye løvinder!

Så er der endelig en ny sæson fra Løvens hule og du kan allerede se første afsnit i dag, men alt er ikke helt som det plejer at være. Der er trådt to nye løver til ved navn Anne Stampe Olesen og Louise Herping Ellegaard. Dette betyder selvfølge at de to tidligere løver Jan Lerhmann og Mia Wagner har forladt programmet.

I den nye sæson af det populære program Løvens hule, er der to nytilkommende kvinder, som skal erstatte de to tidligere løver. Anne Stampe og Louise Herping skal nu til at investere i de mange nye iværksættere, som håber på at netop deres forretning kan få deres drømme til at gå i opfyldelse.

Mia Wagner og Jan Lehrmann forlader Løvens hule

Mia forklarede tirsdag d. 15. nov sidste år, at hun forlod programmet, men at der var nye spændende ting på vej. Hun er efterfølgende blevet intet mindre end bestyrelsesmedlem i Dansk Erhvervs bestyrelse – Det skriver Brian Mikkelsen på LinkedIn.

Tidligere økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen skriver, at han er glad for at Mia har valgt at tilslutte sig Dansk Erhvervs bestyrelse, og han håber hun kan hjælpe dem med at skabe en stærkere iværksætterkultur fremadrettet.

Jan Lehrmann har efterhånden været med i Løvens hule i fire år, men det stopper altså her. Han skriver på mediet Instagram at grundet en travl hverdag pga. hans arbejde uden for Løvens hule, så har han svært ved at få tid til at varme sædet i en af de fem stole i programmet.

I Jan Lehrmanns holdingselskab Lehrmann Family ApS, endte overskuddet i 2021 på 202 millioner kroner efter skat, og det betyder altså at den 54-årige bestemt ikke kommer til at mangle penge på trods af hans exit i Løvens hule.

Anne Stampe Olesen

Selvom hun ikke tidligere har været med i Løvens hule, så er det bestemt ikke et program hun ikke kender til. Mia Wagner og Anne Stampe har i mange år arbejdet sammen, og har tilbage i 2020 stiftet Nordic Female Founders. Anne Stampe Olesen formue har vi ikke tal på, men lige så vel som de investeringer Mia Wagner har lavet i programmet, så kommer Anne Stampe også til at finde penge til sine kommende investeringer igennem selskabet.

Anne er en del af mere end 10 virksomheder i både Danmark og resten af verden. Hun har en master i projekt- og forandringsledelse, som hun har taget på Roskilde Universitet.

Her på Mandeportalen er vi sikre på, at en powerwoman som Anne kan byde på en masse til programmet, selvom de to løver Jesper Buch og Jacob Risgaard kan have en tendens til at fylde meget med deres jokes og lignende.

Louise Herping Ellegaard

Kigger man på cvr-registret har hun en formue på cirka 90 millioner kroner, så mon ikke Louise vil investere nogle af disse penge hvis der dukker nogle dygtige iværksættere op, som fanger hendes interesse? Starten på Louises iværksætter rejse kommer fra ideen Clio som er en digital platform som tilbyder læringsmidler til børn i grundskolen. Selskabet blev i 2018 solgt til svenske Bonnier for en sum på 300 millioner kroner. Louise har førhen investeret i flere små virksomheder.

Hun ejer i dag følgende virksomheder: My Monii, Pentalock, Maneno, Tiimo og On Robot.

Den nye sæson af løvens hule er lige netop landet i dag og kan findes herunder:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming