Luksus ski resort til 500 milliarder dollars – i ørkenen!

Luksus ski resort til 500 milliarder dollars – i ørkenen!

Ønsker du en skiferie, som kan lidt mere? Så er der godt nyt på vej! Saudi Arabien har nemlig planer om at bygge et skisportssted, som er taget direkte ud af fremtiden. Der er tale om et luksuriøst sted, hvor alt er nøje planlagt til at give dig den perfekte skioplevelse – og dette vil du oplevede både i lejlighederne med den perfekte udsigt, men også på selve løjperne, som naturligvis også egner sig til snowboard.

Skisport i ørkenen?

Du undrer dig nok over, hvordan man skal stå på ski i Saudi Arabien – og nej, det kommer ikke til at foregå på sandbakkerne. Som en del af deres ret ekstreme NEOM-projekt, som blandet inkluderer en 170 kilometer lang by, så vil de nemlig også bygge deres eget skilandskab. Der er endnu ikke en dato for, hvornår denne del af projektet vil være færdig, men de forsikrer os om, at der sker inden 2030.

Der er ikke sparet på noget i det store NEOM projekt, og du vil derfor kunne forvente, at stedet her bliver noget helt specielt. Det vil måske ikke blive den billigste skiferie, men det vil helt klart være en oplevelse, som intet andet sted kan måle sig med.

Lær at stå på ski inden

Du har lige nogle år til at lære at stå på ski inden, så du kan få mest muligt ud af din tur til Saudi Arabien. Du kan naturligvis tage på skiferie i Europa og lære det – men du kan naturligvis også få arbejde på ski resort, som er en helt speciel oplevelse, som særligt unge mennesker kan nyde meget af. Du får derigennem også rig mulighed for at lære at stå på ski.

Ønsker du ikke at prøve kræfter med at arbejde i skiverdenen, så kan vi naturligvis stadig anbefale dig at prøve en skiferie. Du kan med fordel opsøge destinationer som Østrig eller det nordlige Italien, som i særdeleshed er kendt for netop deres perfekte skiforhold.

Hvad skal man have med på skiferie?

Hvis du har skiudstyr i forvejen, så er det naturligvis en god idé at medbringe det, så du har dit eget udstyr, som du kender. Men det er jo ikke alle, som har det – specielt ikke, hvis du er helt ny til skisport. Du kan naturligvis leje alle former for skiudstyr ved de forskellige ski resorts, så du ikke behøver at investere i dyrt udstyr til ferien. Du skal naturligvis pakke noget tøj som egner sig til koldt vejr, men ellers er det som at pakke til enhver anden ferie.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Drik dig rig i vin – 65.000,- Hver måned

Drik dig rig i vin – 65.000,- Hver måned

Mukaab – En 400 meter høj kubeformet skyskraber

Mukaab – En 400 meter høj kubeformet skyskraber

8 dokumentarer der vil ændre dit verdenssyn

8 dokumentarer der vil ændre dit verdenssyn

MSG Sphere Las Vegas – Kæmpemæssig kugleformet konstruktion

MSG Sphere Las Vegas – Kæmpemæssig kugleformet konstruktion

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming