Luksus sommerhus Ebeltoft: Bliv inspireret her

Luksus sommerhus Ebeltoft: Bliv inspireret her

Skal du bo i et luksus sommerhus Ebeltoft?

Ebeltoft er en dejlig ferieby, og hvad lyder federe, end at tilbringe sin sommerferie i et luksus sommerhus? Ebeltoft har lidt af hvert at byde på. F.eks. lægger Ebeltoft Gårdbyggeri kun 18 min kørsel fra Ebeltoft centrum!  

Der er mange fede luksus sommerhuse i Ebeltoft, og der er sommerhuse til enhver smag. Vi vil i denne artikel introducere dig for tre lækre luksus sommerhuse i Ebeltoft. Så hvis du går med tanker om at hive vennerne med på ferie i et lækkert sommerhus, så læs med herunder!

1. Luksushus nr. 148

Dette luksus sommerhus Ebeltoft sikrer den perfekte ferie for dig og dine venner. 

I sommerhuset er der plads til 24 personer, og du får adgang til en 1000 m2 stor grund, og selve sommerhuset har 3 etager. 

Sommerhuset indeholder også en lækker 24 m2 stor pool med rutsjebane, og efter en tur i poolen, så kan du og dine venner tage en slapper i enten spa eller sauna. Der er også mulighed for en masse fede aktiviteter, såsom bordtennis, billard, bordfodbold, airhockey, dart og et fladskærms-tv med Playstation 2. Der er også en stor bar, hvor I til hver en tid kan mikse en drink. Det lyder da ret lækkert!

På 1. sal er der en kæmpe stue med brændeovn, hvor der er en lækker udsigt til Ebeltoft Vig og Fregatten Jylland. Du har også adgang til sommerhusets to kæmpe terrasser, og en stor have. 

2. Luksushus nr. 423

Dette luksus sommerhus ligger i et roligt sommerhusområde nær Ebeltofts centrum, hvor du både kan gå på restauranter, gå i butikker og tage ud og se nogle fede attraktioner. Der er hverken langt til Djurs Sommerland, Mols Bjerge, Randers Regnskov og alt derimellem. 

Dette yderst moderne sommerhus har plads til 28 personer, og på grunden finder du også 2 store shelters og et vildmarksbad til 8 personer. 

Der er masser af muligheder for både indendørs- og udendørs aktiviteter. Inde i sommerhuset har du og dine venner nemlig mulighed for at spille billard, Playstation 4, bordtennis, dart og bordfodbold. Der er derfor ingen grund til ikke at holde ferie i dette luksus sommerhus. 

Sommerhuset har også sin egen pool, spabad og lækre sauna. Derudover har sommerhuset hele 4 lækre badeværelser med gulvvarme. 

Sommerhuset har alt i hårde hvidevare, så du ikke behøver at bekymre dig om at have taget for lidt tøj med til ferien.

3. Luksushus nr. 386 

Dette ekstraordinære sommerhus ligger midt i Ebeltofts skønne natur, hvor du har adgang lige ned til havet, men samtidig befinder du dig også tæt på centrum. Dette luksuriøse poolhus har plads til 18 personer, og rummer en masse aktivitetsmuligheder. Ligesom de to andre luksus sommerhuse, så har dette sommerhus også en pool, spabad og sauna. Der er også de samme indendørs muligheder. 

Der er 7 soveværelser og en hems med plads til 4 overnattende gæster. Pladserne er delt op i to soveafdelinger med hvert sit badeværelse. 

Du kan nyde sommeraftenerne på en af de 2 terrasser, hvor der er en udendørs pejs, havemøbler og grill. 

Igen er der ikke langt til en masse fede attraktioner både i og udenfor Ebeltoft. Så hvis det er storbyen, der trækker, så kan du tage et smut til Århus, hvilket kun ligger 45 minutters kørsel væk fra sommerhuset. 

Vi håber du vil overveje et luksus sommerhus Ebeltoft, og måske endda i en af disse luksus sommerhuse!

Læs også om Vedbæk Strandvej her: Vedbæk Strandvej – Hvad kan du forvente?

Kommenter

Relaterede Indlæg

Opvaskemaskine test – Her finder du den bedste opvaskemaskine

Opvaskemaskine test – Her finder du den bedste opvaskemaskine

Mikroovn bedst i test – En oversigt over de bedste mikrobølgeovne

Mikroovn bedst i test – En oversigt over de bedste mikrobølgeovne

Opfordring til at slette TikTok – Potentielt datalæk

Opfordring til at slette TikTok – Potentielt datalæk

Mælkeskummer test – Opgrader din kaffe med lækkert skummet mælk

Mælkeskummer test – Opgrader din kaffe med lækkert skummet mælk

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests