Måske den bedste cocktailbar i 2021

Måske den bedste cocktailbar i 2021

Ruby er en cocktailbar i København, der første gang slog dørene op i 2007. Den hyggelige og sjælefulde cocktailbar er placeret i et gammelt byhus.

Selve bygningen er fra 1740’erne, og har stået til rådighed for mange forskellige formål. Det har engang været en bank og en del af kulturministeriet, men vigtigst af alt var det her, at Det Danske Spiritus Kompagni formede sig selv i 1882. Derfor finder Ruby det helt naturligt, at servere de bedst mulige cocktails, på en cocktailbar med en masse historie og sjæl.

Ruby har siden deres åbning modtaget flere internationale nomineringer for deres gode arbejde. De stræber efter at give gæsterne en oplevelse uden lige, med velsmagende og flotte cocktails i en tidsløs atmosfære.

Vi kan vidst godt afsløre, at det ikke er en sædvanlig vodka Red Bull eller en øl, som du skal forvente. Derimod kan du forvente, at der er lagt vægt på ingredienserne for, at give en smagsoplevelse uden lige som du helt sikkert ikke har prøvet før.

Få en cocktailbar til dit næste event

Hvis du nu tænker, at det var sørme lækkert efter dit besøg, kan du også bestille dem til dit næste event. De skaber deres catering efter dine behov, og så kan du få helt igennem lækre cocktail til dit næste event.

Uanset størrelsen på din næste fest, om det er et intimt arrangement, hvor I kan bruge det til cocktail smagning, eller om det er en stor rund fødselsdag, hvor det kunne være rart at tænke på én ting mindre. Ruby skal nok sørge for, at du får en eksklusiv oplevelse med din helt egen cocktailbar.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

5 tips til den perfekte fest

5 tips til den perfekte fest

Så store er verdens største bryster!

Så store er verdens største bryster!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming