Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Julen nærmer sig, og det er derfor ved at være sidste udkald til at få færdiggjort sin ønskeliste. Vi mænd er jo ikke altid de bedste til at få lavet en ønskeseddel eller i det hele taget have nogen ønsker. Hvis ikke du har nogle ønsker, kan du heller ikke bebrejde folk, de gaver som de giver dig. Derfor er det altid en god idé at have lavet en ønskeliste. 

Men.. hvad kan man ønske sig? Det er svært, at finde de helt gode mandegaver, som man kan ønske sig. Men det er derimod også rigtig svært for ens venner og bekendte, at finde gode mandegaver til en – derfor har vi her samlet 6 gode bud på mandegaver, så du kan få inspiration til din ønskeliste.

Signal Wayne t-shirt regular fit

Dette er en af de klassiske mandegaver – en god basic t-shirt i høj kvalitet. Den er lavet i økologisk bomuld og passer til alt – et par jeans eller habitbukser. Der er ovenikøbet 2 for 300 kr. på disse t-shirts. T-shirten fås i sort og hvid. 

New Mags – The Curious Bartender Cocktails at Home

Denne bog er fyldt med gode råd og opskrifter til ham, som nyder at lave cocktails derhjemme. Bogen guider og inspirerer til forskellige cocktails, som kan laves derhjemme. Dette er helt sikkert en af de bedre mandegaver til ham, som er bartender derhjemme i weekenderne!

HUGO 2-pack trunk

Dette er efterhånden blevet en af de mest klassiske mandegaver til ham, som intet ønsker sig! Men det betyder ikke, at det er en dårlig gave. Vi har alle brug for underbukser – og hey, det er altid bedre at have for mange end for lidt. Så kan tøjvasken jo vente et par dage ekstra. 

Samsøe Samsøe Kronos O-neck t-shirt regular fit

Dette er endnu en klassisk t-shirt som er lavet i 100% bomuld. Den går fint til hverdag, men kan også nemt bruges under en skjorte eller til et par fineres bukser. Den fås i hvid, sort og blå.

Secrid Aluminiums Cardprotector

Secrid er efterhånden blevet et velkendt mærke, hvilket vi godt forstår – deres koncept er super smart og nemt, og kortholderen er nem at have med, og samtidig nem at benytte sig af. Den kan indeholde 5 kort, som effektivt kan skubbes op med den lille knap i bunden. Det gør altså, at du nemt kan se hvilke kort du har deri, og tage det, som du skal bruge. Den fås i brun, sølv, grå, sort, blå, rød, orange, grøn og beige.

Gavekort til Kaufmann

Et gavekort er altid en af de rigtig gode mandegaver – for her, kan du selv bestemme hvad du vil købe.  Om det er en ny jakke du er ved at spare op til, en bog, et slips eller noget helt fjerde – du kan vælge selv. Derudover kan den som giver dig gaven, selv bestemme beløbet alt efter deres budget.

Relaterede Indlæg

Bedste fjernstyret båd i test

Bedste fjernstyret båd i test

Bedste fjernstyret flyvemaskine i test

Bedste fjernstyret flyvemaskine i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste solbriller til mænd i test

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests