Martyn Ford transformation: En vaskeægte Captain America?

Martyn Ford transformation: En vaskeægte Captain America?

Læs om Martyn Ford transformation fra at være en spinkel gut til at blive kaldt ”The Nightmare”

Martyn Fords transformation er seriøst vanvittigt! Han er gået fra at være en spinkel gut til at være en af de mest frygtede sværvægts MMA-kæmpere! Det er ikke noget, man ser hver dag!

Martyn Ford har ikke altid været det brød, som man ser i dag…faktisk langt fra. Hvis du ikke kender til denne brød af et mandfolk, så er han fra England og er godt 2,03 meter høj og vejer 104 kilo ren muskel.

Da han var yngre, var hans drøm at blive en professionel cricket spiller. Hans drøm om at blive en sportsmand blev dog knust, da en skade pludseligt opstod. Hvilket gjorde ham ude af stand til at kunne fortsætte sin cricket drøm.

Hans var frustreret og besluttede sig for at tage hans frustration med ned i træningscenteret, fordi han ville prøve at dreje det negative til noget positivt.

Han skrev for nyligt et post på instagram:

Jeg var fortabt, da jeg var færdig med at spille cricket. Jeg var overbevist om at jeg ville blive professionel, og mit liv ville være sat. Med skader, dårligt held og bare en tabt kærlighed til cricket, der aldrig skete. Men hullet blev aldrig fyldt. Jeg vidste dybt nede at jeg blev nødt til at få succes i et eller andet, at jeg havde egenskaben til at skinne på den ene eller den anden måde.

Siden dengang er han vokset enormt meget, men ved siden af det er han også blevet en instagram stjerne, en skuespiller og i dag en storslået MMA-kæmper. 

Martyn Ford transformation minder os nærmest om Steve Rogers aka. Captain America fra Marvel filmene! Er du enig?

Konkurrencedygtig og klar på udfordringer

Han har selv forklaret, at hans MMA-overgang føltes naturlig. Han fik præsenteret en chance, som var for god til at sige nej til. Men hans formål med at indtræde i MMA er udelukkende på grund af sporten. Han er ikke interesseret i drama, som man for eksempel har set Conor McGregor gør sig meget i.

Han udtaler omkring McGregor:

”Opførelsen fra de seneste uger har virkelig skuffet mig. Jeg forstår det, men på den anden side har man en rolle, hvor man bør udvise en god indflydelse til de unge. Der bliver nødt til at være et sted, hvor linjen bliver krydset”

Martyn Ford er gift med Sacha Stacy og sammen har de to børn. Så bag den rå ydre, er der en blød familiefar, der ofte deler ud af billeder af sine børn på Instagram.

Se med i videoen her, hvordan han har forandret sig gennem årene!

Du kan også tjekke verdens stærkeste mand ud her: Verdens stærkeste mand

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Chris Rock taler ud om Will Smith lussing

Chris Rock taler ud om Will Smith lussing

Verdens største youtuber får 1000 mennesker til at se for første gang

Verdens største youtuber får 1000 mennesker til at se for første gang

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests