Massagepistol test – find den perfekte massagepistol her!

Massagepistol test – find den perfekte massagepistol her!

Vi ved alle, hvor smadret man kan være i kroppen efter en god gang træning, hvor alle musklerne nærmest bare skriger af smerte. Eller måske har du et job, hvor du oplever trætte muskler, enten på grund af fysisk pres – eller måske modsat fordi du sidder ned hele dagen. I alle disse tilfælde er det netop en god, gennemgående massage, man har brug for. For det hjælper virkelig, og man føler sig nærmest helt ny og frisk efterfølgende.

Men det er jo ikke lige alle, som har en personlig massør stående klar hver dag, selvom vi naturligvis alle ønsker det. Og i sådanne tilfælde kan svaret være at anskaffe sig en massagepistol.

Men hvilken massagepistol er bedst til dig? Kan en billig massagepistol lindre ømheden? Og hvordan bruger man den i grunden? Disse er blot nogle af de ting, vi vil dække her i vores massagepistol bedst i test, hvor vi ser på nogle af de bedste modeller på markedet.

Vigtigt at vide om testen er, at Mandeportalen ikke tester produkterne selv. Vores tests er baseret på andres anmeldelser, popularitet på markedet og andre kilders tests. Du skal se vores tests som en måde at få et overblik over nogle af de bedste og mest populære produkter i dag.

ASG Massage Gun Pro
ASG Massage Gun Pro

ASG Massage Gun Pro

Denne massagepistol fra ASG er lavet i det velkendte massagepistolsdesign, som man kender det. Det er dette design, som har ledt til navnet ”massagepistol”, men det er også et ekstremt praktisk design, som gør brugen ekstra nem og behagelig, hvilket netop også er tilfældet med denne model.

8 forskellige massagehoveder

Til denne massagepistol medfølger hele otte forskellige massagehoveder. Dette betyder, at du opnår en ekstra høj grad af specialisering, hvor du altid har det perfekte hoved til lige netop den muskel, du ønsker at massere. Du får derfor altid det fulde udbytte af din massage.

30 hastigheder, som går helt op til 3300 RPM

ASG Massage Gun Pro har hele 30 forskellige hastigheder, som du indstiller via en touchskærm – og det højeste niveau er på hele 3300 rotationer per minut. Du kan derfor altid vælge den hel præcise hastighed, som passer både til musklen, men også til dine egne præferencer og ønsker.

Egenskaber:

 • Batteritid: 2 – 4 timer
 • Massagehoveder: 8
 • Hastigheder: 30
 • Max hastighed: 3300 RPM
Beurer MG100
Beurer MG100

Beurer MG100

Beurer har valgt at udvikle denne massagepistol med et helt anderledes design. Der er tale om et tappende massageapparat, i stedet for en roterende/vibrerende type, og de har derfor valgt dette design, som giver bedre mulighed for at have to massagehoveder side om side.

Tappende massage

Denne form for massageapparat er designet til at give dig en dybere og mere præcis massage, som skulle ramme dybere ned i lagene af muskler. Styrken og hastigheden kan naturligvis indstilles, så du ikke vil opleve det som et ubehageligt pres eller tryk, og netop kan få en behagelig oplevelse.

Infrarød massage

Som er supplement til den tappende massage, så er der også indbygget et infrarødt varmelegeme, som giver en varmende effekt på musklerne, hvilket hjælper med at sikre afslapning i musklerne, og derfor giver en mere behagelig og effektiv massage. Du kan naturligvis slå dette fra, hvis du ikke ønsker det.

Egenskaber:

 • Massagehoveder: 2
 • Hastigheder: 5
 • Programmer: 4
 • Vægt: 1,74 kg
Gear4U Massage Gun MG2020
Gear4U Massage Gun MG2020

Gear4U Massage Gun MG2020

Gear4U Massage Gun MG2020 er lavet i det klassiske massagepistol design, som man dog har valgt at lave ekstra robust, som sikrer en lang holdbarhed, selv hvis du skulle tabe apparatet. Konstruktionen er selvfølgelig også designet til at være komfortabel at holde ved og bruge.

30 forskellige hastigheder

Du opnår altid den helt rigtige hastighed med denne pistol – der er nemlig programmeret 30 forskellige hastigheder, så du altid kan indstille den, så den føles helt perfekt at bruge til den specifikke muskel, så du kan slippe af med ømme muskler og spændinger.

Praktisk touchskærm til indstilling

Det er endda også nemt at indstille og skift mellem disse 30 forskellige hastigheder. Der er nemlig en smart touchscreen, som viser hastigheden og lader dig skifte den, men på samme tid også viser andre nyttige informationer, såsom batteritilstand og lignende.

Egenskaber:

 • Massagehoveder: 4
 • Hastigheder: 30
 • Batteri: 2 timer
 • Vægt: 975 g
Beurer MG40
Beurer MG40

Beurer MG40

Designet på dette massageapparat er noget anderledes, men dette er bestemt et bevidst valg. Det er nemlig designet med henblik på at give dig en effektiv massage, som samtidig belaster din hånd mindst muligt. Det giver dig derfor en ekstra behagelig oplevelse.

Infrarød varme

Beurig benytter sig i høj grad af infrarød varme i deres massageapparater, hvilket giver mere afslapning i musklerne, bedre blodomløb, og mere til. Dette hjælper dig med at få mest muligt ud af massagen, og du afhjælper hurtigere og nemmere ømheden i dine muskler på denne måde.

Ergonomisk håndtag med vinkel

Håndtaget på enheden er i forvejen vinklet til at sikre ergonomisk brug og høj effektivitet, men du kan faktisk indstille og rotere håndtaget op til hele 180 grader, så du altid kan få ramme præcis de muskler, som du oplever ømhed eller træthed i, så du kan få en perfekt, lindrende massage.

Egenskaber:

 • Massagehoveder: 4
 • Programmer: 3
 • Vægt: 650 g
Theragun Pro
Theragun Pro

Theragun Pro

Denne massagepistol fra Therabody er et professionelt valg, og den bruges af mange topudøvere. Massagepistolen har mange spændende funktioner, og har sin egen medfølgende app – men den har faktisk også direkte integration med både Apple Health og Google Fit, så du kan bruge det, du i forvejen har.

Trådløs opladning

For at gøre enheden ekstra praktisk, så kan den faktisk oplades trådløst. Du kan nemlig få en specifik lader til massagepistolen, som du blot sætter enheden direkte ned i, hvorefter den automatisk lader op. Det gør den ekstra nem at tage i brug og sætte tilbage til opladning, hvor du slipper for at rode med ledninger.

Massage app

Til massagepistolen medfølger der en app, som kan maksimere din massage. Denne bruges ikke blot til at indstille enheden, men den giver dig faktisk også anbefalinger til, hvilken type massage, du bør bruge efter lige præcis den træning, du har været igennem – så du altid får det helt perfekte resultat.

Egenskaber:

 • Batteritid: 150 minutter
 • Massagehoveder: 6
 • Hastigheder: 5
Xiaomi Massage Gun
Xiaomi Massage Gun

Xiaomi Massage Gun

Massagepistolen fra Xiaomi er simpel både i design og navn (altså modelnavnet – vi ved stadig ikke, hvordan ”Xiaomi” udtales korrekt), men lad dig ikke narre af dette. Det er nemlig en effektiv og særdeles funktionel massagepistol, som giver en fantastisk massage.

Intelligent strømoutput

Xiaomi har udviklet denne model til at have en meget konstant massageeffekt, og den har derfor et varierende strømoutput – så selv under ekstremt tryk vil den automatisk tilrettelægge effektiviteten, så du får en perfekt og ensartet massage hver gang.

Andre features

Massagepistole er desuden designet til at levere den perfekte ydelse hver gang. Den har en meget høj batteritid på op til 5 timer, og den er samtidig ekstra støjsvag. Den er desuden også lavet i et kompakt design, som er kortere end andre lignende modeller, så den er nem at have med.

Egenskaber:

 • Batteritid: Op til 5 timer
 • Massagehoveder: 3
 • Hastigheder: 3
 • Vægt: 870 g

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et særligt apparat, som du kan bruge til at massere ømme muskler og led. Selvom du kan massere nogle af dine muskler selv, så er der mange, som du ikke selv kan få den rette vinkel til at massere, såsom blandt andet skuldre, ryg, og mange flere. Det er her, massagepistolen er det oplagte valg, da den netop hjælper dig med at kunne massere disse, så du kan slippe af med ømhed, træthed, eller andre lignende problemer. Det er derfor et perfekt redskab til dig, som ikke lige har nogen, du kan lokke til at give dig en massage, hver gang du har brug for det.

Typer

Der findes forskellige typer af massagepistoler og massageapparater, som har nogle fordele frem for hinanden. Ved mange massagepistoler, som du f.eks. ser i vores massagepistol test, medfølger der dog flere forskellige hoveder, som du kan sætte på apparatet, så det netop kan specialisere sig til den specifikke muskelgruppe, så du kan opnå et perfekt resultat ved hele kroppen.

Hvordan bruger man en massagepistol?

Brugen af en massagepistol er faktisk ret simpel. Massagepistolen har et monteret massagehoved, som kan være en bankende eller vibrerende kugle, en infrarød varmer, eller noget helt tredje. Men typen påvirker netop ikke det egentlige brug.

Du skal nemlig blot sørge for, at det udvalgte massagehoved er i kontakt med den muskel, som du ønsker at massere. Du kan med fordel bevæge massageapparatet henover musklerne, måske i et mønster, for at sprede effekten ud over hele området, og alt efter typen af muskel og massage, kan du også med fordel lægge lidt ekstra tryk i, hvis det giver dig en mere behagelig effekt.

Indstillinger

Du kan naturligvis indstille forskellige hastigheder og lignende også, så du altid kan opnå en massage, som du føler giver dig mest muligt effekt. Som du ser i vores massagepistol test, så er der også nogle modeller, som har indbyggede programmer, så du kan få den perfekte massage til den specifikke muskel.

Du kan naturligvis med fordel undersøge, hvilke massagehoveder, programmer, eller hastigheder passer bedst til den enkelte muskelgruppe, eller måske hvilke der er bedst egnet til den specifikke træning, du udøver.

Hvorfor hedder det en massagepistol?

Navnet skyldes formentligt den særlige form, mange af disse massageapparater har. Som du også kan se i vores massagepistol test, så er mange af dem nemlig formet som en egentlig pistol, hvor massagehovedet så monteres for enden at pistolløbet. Denne særlige form skyldes, at det giver en god ergonomisk måde at holde det på, hvor du på samme tid kan nå musklerne uden problemer.

Er massagepistolen skadelig for kroppen?

Massagepistolen er netop designet til at have en afslappende og helbredende effekt for kroppens muskler, så det er overordnet set godt for kroppen af bruge massagepistolen efter træning – men den kan også være god at bruge i løbet af en stillesiddende arbejdsdag eller lignende.

Som næsten alt andet i verden, så bør du naturligvis moderere dit brug. Du oplever ikke nogen skade ved at bruge massagepistolen dagligt – men hvis du bruger den i flere timer om dagen, så kan du naturligvis opleve, at du kan slide på musklerne, hvilket også vil ske ved almindelig massage.

Der er dog ingen skade ved almindeligt brug, som kun vil have en positiv effekt.

Hvilken type massagepistol, skal jeg vælge?

Det afhænger lidt af, hvad du personligt foretrækker. De normale pistolformede massageapparater har ofte forskellige hoveder, som netop giver dig muligheden for at dække forskellige typer af massage, så du kan få en alsidig massage. Men i vores massagepistol test ser du også andre modeller, som ikke følger denne type, og disse har naturligvis nogle andre fordele, som du måske kan opnå bedre effekt med; disse kan f.eks. være infrarød massage eller andet.

Du skal derfor vælge det apparat, som passer bedst til den type massage du ønsker – og hvis du dyrker en form for træning, som bygger på nogle særlige muskler, så kan du måske med fordel vælge et massageapparat, som netop giver nogle fordele i forhold til denne type træning.

FAQ

Er det godt at bruge massagepistol?

Det er godt for musklerne at bruge en massagepistol eller et andet massageapparat, da det netop hjælper med at lindre ømhed og træthed og på samme tid giver en bedre blodcirkulation.

Er en massagepistol pengene værd?

En massagepistol er helt klart pengene værd. Du opnår en god massage, og den hjælper dig med at nå mange af de muskelgrupper, som du ikke selv kan dække ellers.

Hvilken massage pistol skal jeg vælge?

Du skal vælge den type massagepistol som passer bedst netop til dig og dine behov. Her kan du med fordel overveje, om du dyrker en form for sport, som bruger specifikke muskler, som måske bedre kan masseres med en specifik type massagepistol.

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 tips til skægpleje

5 tips til skægpleje

Mandolinjern test – Hvilket er det det bedste mandolinjern?

Mandolinjern test – Hvilket er det det bedste mandolinjern?

Kulgrill bedst i test – Få styr på grillsæsonen med den bedste kulgrill

Kulgrill bedst i test – Få styr på grillsæsonen med den bedste kulgrill

Rundsav test – Gør livet nemmere med den bedste rundsav

Rundsav test – Gør livet nemmere med den bedste rundsav

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming