McKamey Manor – verdens mest ekstreme ’haunted house’

McKamey Manor – verdens mest ekstreme ’haunted house’

Tør du besøge McKamey Manor?

Denne oplevelse er ikke for børn eller generelt ikke for nogen normale mennesker, for dens sags skyld. Det siges, at deltagere bliver udsat for at blive bundet, drugged og slået. Folk omtaler det mere som et torturkammer end et spøgelseshus. 

Et spøgelseshus ser typisk meget spændende ud med sine harmløse jump scares og uhyggelige episoder. Dog har “spøgelseshuset” McKamey Manor i Summertown, Tennessee måske gået lidt over grænsen.

For bare at kunne deltage i dette spøgelseshus, så kræver det en lægeerklæring og en underskrift på en 40 siders kontrakt. Man får faktisk 20.000 dollars for at deltage og klare hele udfordringen – men ikke en eneste person har formået at komme igennem. 

De fleste holder kun et par minutter, før de ber om de må forlade stedet. McKamey har formået at lave det mest uhyggelige spøgelseshus i verden, men der er dog mange menneske,r der mener noget andet. Der er cirka 170.000 underskrifter på, at det ikke er et ekstremt spøgelseshus, men mere et voldigt torturkammer i forklædning.

En grusom oplevelse

Efter at have set et par videoer, så virker det heller ikke til at være et særligt rart sted at besøge. Det lader faktisk til at være meget ubehageligt, og det siges, at nogen folk har traumer flere år efterfølgende på grund af denne grusomme oplevelse.

Folk der deltager, skal som tidligere nævnt, underskrive en 40 siders kontrakt, men dette er ikke hvilken som helst kontrakt. Kontrakten er fyldt med alle mulige tænkelige scenarier, der kan forekomme i spøgelseshuset. Det er alt fra at få hevet sine tænder ud, til at få sine fingrer i klemme i en musefælde. En rimelig syg tilgang til et ”spøgelseshus”, hvis du spørger os.

Man får dog lov til at vælge to ting, som man helst ikke vil udsættes for, ellers er alt andet stort set frit spil fra McKameys side.

De fleste når ikke langt i udfordringen. I gennemsnittet varer de fleste kun i 8 minutter, før de stopper det hele. De 8 minutter er endda nok til at overbevise folk om, at det ikke er et spøgelseshus – men nok nærmere et torturkammer.

Det kontroversielle omkring McKameys spøgelseshus

Ifølge change.org som er der over 170.000 underskrifter på, at dette spøgelses hus er for ekstremt, et såkaldt ”Torturkammer i forklædning”  – måske nærmere et Jigsaw ligende legested for vanvittige?

Deltagere har været ude for seksuelle overgreb, injektioner med stoffer og ekstremt fysisk skade.

Det siges, at McKamey finder smuthuller til ikke at blive arresteret. Der kan måske også være noget om den 40 siders kontrakt, man skal underskrive, ikke virker så sikker igen? 

En deltager blev engang sendt til hospitalet efter oplevelsen. Hun ankom med skrammer og kradsemærker inde i hendes mund på grund af skuespillerne prøvede at sætte en fiskekrog i hendes mund.  Andre deltagere har oplevet at blive tvunget til at spise deres egen bræk og blevet smidt i en kiste med insekter og edderkopper.

Folk der har deltaget, søger professionel psykiatrisk hjælp samt medicinsk behandling efter at have oplevet flere skader.

Hvis man spørger McKamey ham selv

McKamey mener ikke selv, at det er et torturkammer. Han har endda droppet, at deltagere vinder prisen på de 20.000 dollars, da han mener at prisen tiltrukket “skøre” deltagere. 

McKamey uploader faktisk YouTube videoer af alle episoderne, hvor han kan benægte de forskellige ting som folk mener, de har været ude for. Hvis man ser videoerne, så ser ligner det altså ikke at de tager sig særligt godt af deltagerne.

Fra hans perspektiv, så er han meget simpel en god instruktør, og han mener at folk har overbevist sig selv om ting som aldrig er sket. McKamey mener selv, at dette spøgelseshus er en ren illustration. Det er kun til at skræmme folk. Vi er dog ikke helt enige!

Om alle de ting er sket eller ej, så er der ingen tvivl om at det er en syg oplevelse man bliver udsat for. Du kan selv tjekke episoderne ud på YouTube, men det er ikke for sarte sjæle.(og nu er du altså advaret!)

Hvis du foretrækker det mere “sobre” og knapt så traumatiserende, så kan du også kaste et blik over vores liste på 10 af de mest uhyggelige gyserfilm her: 10 gyserfilm, du kan våge dig ud i at se!

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming