Mercedes AMG GT 63 s 4Matic+ – Enhver drengerøvs drøm

De fleste mænd er vilde med hurtige sportsvogne og superbiler, og denne bil er ingen undtagelse. Det er en rendyrket muskelmaskine i superbilklassen. Dens egenskaber fortæller alt hvad du har brug for at vide omkring bilen.

Det er en praktisk familieraket udstyret med super vilde egenskaber. Mercedes’ mest kraftfulde- og sprøde model nogensinde udviklet.

Superbilen kan klare et sprint fra 0-100 på blot 3,2 sekunder og kan fortsætte uhæmmet op til bilens topfart, som er elektronisk begrænset til 315 km/t. Selvom at denne kraftfulde model, har disse vilde egenskaber, så kan den stadig rumme 4 voksne samt et anstændigt bagagerum.

Det er endda kun den tredje komplet rendyrket model fra Mercedes performance serie AMG. Superbilen har familiekvaliteter i form af komfort, plads og rummelighed, men bibeholder alle de andre sportslige egenskaber.

Superklassebilen er udstyret med 639 hestekræfter og et drejningsmoment på hele 900 neutronmeter, med andre ord – så er det den mest kraftfulde Mercedes nogensinde udviklet. Bilen er også blevet udviklet med et variabelt 4 hjulstræk (4Matic+) og firehjulsstyring, med Mercedes’ helt egen 9-trins automatgearkasse.

Mercedes AMG GT 63 s 4 Matic + har en bred vifte af køreprogrammer installeret, herunder: Comfort, Sport, Sport+ og Race – der alle sikrer en uvurderlig oplevelse. Lyden i kombination med de forskellige køreprogrammer er også en vild og voldsom oplevelse, ligesom bilens egen fremtoning.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Instagram profilen du altid har manglet

Instagram profilen du altid har manglet

Sidste chance, hvis du skal med i Løvens Hule!

Sidste chance, hvis du skal med i Løvens Hule!

Har du altid drømt om at være Dr Strange?

Har du altid drømt om at være Dr Strange?

Savner du The Grand Tour?

Savner du The Grand Tour?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming