Mercedes AMG GT 63 s 4Matic+ – Enhver drengerøvs drøm

De fleste mænd er vilde med hurtige sportsvogne og superbiler, og denne bil er ingen undtagelse. Det er en rendyrket muskelmaskine i superbilklassen. Dens egenskaber fortæller alt hvad du har brug for at vide omkring bilen.

Det er en praktisk familieraket udstyret med super vilde egenskaber. Mercedes’ mest kraftfulde- og sprøde model nogensinde udviklet.

Superbilen kan klare et sprint fra 0-100 på blot 3,2 sekunder og kan fortsætte uhæmmet op til bilens topfart, som er elektronisk begrænset til 315 km/t. Selvom at denne kraftfulde model, har disse vilde egenskaber, så kan den stadig rumme 4 voksne samt et anstændigt bagagerum.

Det er endda kun den tredje komplet rendyrket model fra Mercedes performance serie AMG. Superbilen har familiekvaliteter i form af komfort, plads og rummelighed, men bibeholder alle de andre sportslige egenskaber.

Superklassebilen er udstyret med 639 hestekræfter og et drejningsmoment på hele 900 neutronmeter, med andre ord – så er det den mest kraftfulde Mercedes nogensinde udviklet. Bilen er også blevet udviklet med et variabelt 4 hjulstræk (4Matic+) og firehjulsstyring, med Mercedes’ helt egen 9-trins automatgearkasse.

Mercedes AMG GT 63 s 4 Matic + har en bred vifte af køreprogrammer installeret, herunder: Comfort, Sport, Sport+ og Race – der alle sikrer en uvurderlig oplevelse. Lyden i kombination med de forskellige køreprogrammer er også en vild og voldsom oplevelse, ligesom bilens egen fremtoning.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Så vild er en Ferrari 488 Spider

Så vild er en Ferrari 488 Spider

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Fem musthave gadgets til bilen

Fem musthave gadgets til bilen

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests