Mukaab – En 400 meter høj kubeformet skyskraber

Mukaab – En 400 meter høj kubeformet skyskraber

Du har nok hørt om nogle af de projekter, som bliver udviklet og bygget i Saudi Arabien. Der er tale om store milliardprojekter, som virkelig v iser, hvor langt menneskeheden er kommet, og hvad vi faktisk kan konstruere. Her er et endnu et projekt, som netop lever op til dette. Der er nemlig tale om et 400 meter kubisk monument, som skal huse en futuristisk oplevelse udover det sædvanlige.

I midten af Riyadh

Saudi Arabien er vant til at bygge monumenter, men de ønsker her at tage det et skridt videre. Bygningen skal nemlig stå midt i landets hovedstad, hvor den vil optage 400 meter i alle retninger, og den vil være den ultimative turistattraktion, som skal trække gæster til byen.

Futurisk underholdning

Alt skal være designet til at fremvise futuristisk teknologi. Der vil bygges forskellige lag i bygningen, som alle har deres forskellige landskaber og temaer, og der vil være både underholdning, shopping, og de meste luksuriøse restauranter – og der vil være udviklet virtual reality ind i hele oplevelsen.

Og underholdningen vil også være udover det sædvanlige. De fremviser blandt andet en racerbane, hvor den almindelige racerbil i stedet er byttet ud med en flyvende bil. Ligeledes kan du opleve Mars, eller endda undersøiske megakonstruktioner. Det er tydeligt at se, at der ikke vil blive sparet på noget, og at Saudi Arabien er ret seriøse omkring deres ønsker om at udvikle sig fra en oliestat til verdens førende turistdestination.

Ønsker du at se mere, så synes vi, at du skal tjekke deres konceptvideo, som du kan se herunder. Der er nemlig tale om noget af det vildeste, du nogensinde har set:

Andre projekter

Mukaab er ikke det eneste ekstreme projekt, som Saudi Arabien arbejder på. De arbejder allerede på deres NEOM projekt, som blandt andet inkluderer en 170 kilometer lang fremtidsby, samt et futuristisk skisportssted i midten af den arabiske ørken.

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Chris Rock taler ud om Will Smith lussing

Chris Rock taler ud om Will Smith lussing

Verdens største youtuber får 1000 mennesker til at se for første gang

Verdens største youtuber får 1000 mennesker til at se for første gang

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests