Netflix afslører – Det er slut med at dele bruger med andre

Netflix afslører – Det er slut med at dele bruger med andre

Hvis du er en af de mange mennesker som har delt Netflix bruger med andre, så er dine dage talte. Netflix har tænkt sig at få folk der bruger andres login til selv at betale for tjenesten.

De har allerede testet en funktion som forhindrer folk i at dele kodeord mellem forskellige adresser, men nu har de tænkt sig at tage brug af funktionen, hvilket betyder at mange millioner mennesker pludselig ikke kan nasse på andres Netflix bruger mere, men selv skal til at have pengepungen frem.

Det er dog ikke helt så slemt som det lyder. De kommer nemlig til at tilbyde at man kan dele betalingen, som kommer til at koste mindre end et komplet abonnement hos dem. Denne form for abonnement må man godt dele mellem flere husstande.

De forventer at gøre brug af denne funktion i det første kvartal af året, så der er potentielt set ikke lang tid til du selv skal til at betale for streamingtjenesten. De ved endnu ikke hvilke steder i verden de vil indføre dette først, men de har senest testet det i Latin Amerika.

De er opmærksomme på at dette ikke vil få den mest positive modtagelse, men de forsikrer at det er for at forbedre streamingtjenesten at de har valgt at gøre dette.

Det vil også være muligt at købe et billigere abonnement end vi kender til i dag. Men det billigere abonnement vil der dog også følge reklamer med. De siger at prisen vil være på ca. 42kr om måneden, hvis du er villig til at se reklamer når du skal se Netflix.

Det lyder måske ikke af meget med 42kr om måneden, men det er da bestemt mere end 0kr, og så skal du endda også se reklamer! Hvad synes du om denne udmelding fra Netflix?

Mangler du noget at se på Netflix? Se eventuelt vores liste over de 5 bedste film på Netflix.

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming