Now You See Me 3

Now You See Me 3

Da filmen kom i biograferne i forsommeren 2013, blev den magisk-centrerede action komedie – Now You See Me mødt med få forventninger. Alligevel, med hjælp fra et knitrende manuskript og en karismatisk rollebesætning med Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Isla Fisher og Dave Franco, viste filmens kyndige blanding af magi og kaos, et øjeblikkeligt publikumshit og omsatte for godt $300 millioner. Uden overraskelse gik folkene hos Lionsgate hurtigt i gang med at sammensætte en efterfølger med den originale rollebesætning på slæb.

Save for Fisher, som blev erstattet af Lizzy Caplans nye karakter på grund af hendes graviditet, havde en genforening på storskærm i 2016, i The Four Horsemen og deres ildevarslende tilsynsmænd, The Eye, var lige så sjov og lige så rentabelt som originalen, og med Now You See Me 2 der matcher sin forgængers succes. Efterfølgeren åbnede også op for verden af Now You See Me på spændende nye måder, der åbnede døren på vid gab for en tredje film. Faktisk fik Now You See Me 3 grønt lys, mens NYSM2 stadig var i biografen, og franchiseproducenter stillede endda Benedict Cumberbatch i kø for at spille den nye films skurk.

Planerne for den længe ventede efterfølger bragte uventet David Copperfield i gang, som intet havde hørt om projektet endnu. Heldigvis ser Lionsgate ud til at få styr på deres magiske korthus, og det ser ud til, at vi endelig begynder at se noget bevægelse i det næste kapitel i Now You See Me -franchisen. Her er alt, hvad vi ved om Now You See Me 3 indtil videre.

Hvornår bliver Now You See Me 3 udgivet?

Det burde ikke komme som nogen særlig overraskelse, at vi faktisk ikke ved så meget om Now You See Me 3 endnu. Sandt at sige, den “bevægelse”, som vi antydede, er at NYSM3 stadig er i de meget tidlige stadier af produktionen. Hvis du ikke har hørt det, så har Lionsgate endelig fået en ny forfatter med om bord til at lave et manuskript til filmen. Det er rigtigt, det ser ud til, at NYSM og NYSM2-skribenten Ed Solomon ikke vender tilbage for at skrive den tredje film i serien. Now You See Me 2 forfatteren John M. Chu har også forladt instruktørstolen efter først at have signaleret, at han ville vende tilbage til den tredje film.

Med disse to forfattere der har forladt instruktørstolen og en ny forfatter, der kommer ombord, er det muligt, at vi vil se en lidt anderledes version af The Four Horsemen end oprindeligt planlagt. Den gode nyhed er, at Lionsgate henter en legit heavy hitter til at skrive historien, og for nylig annoncerede at Oscar-nominerede American Hustle og Top Gun: Maverick -skribent Eric Warren Singer havde landet denne gig. Da den nyhed lige er lækket ud i verden, antages det, at Singer er meget i de tidlige stadier af skrivningen, hvilket betyder, at der sandsynligvis ikke er meget andet i gang med projektet lige foreløbig.

Det betyder naturligvis, at vi ikke har en eneste anelse om, hvornår Now You See Me 3 kan komme i biografen. I betragtning af, at der er gået mere end fire år, siden Now You See Me 2 blev udgivet, er der dog en god chance for, at studiet vil udføre projektet så hurtigt som muligt. Hvis vi antager, at Singer har en lille magi i sit hjørne, kan vi se, at Now You See Me 3 begynder at tage fart herfra og ud i produktionsprocessen.

Hvem kommer til at være med i Now You See Me 3?

Selvom vi ikke ved, hvornår vi kan se Now You See Me 3 i biografen, nu hvor vi ved, at filmen faktisk bevæger sig fremad, bliver det mest oplagte spørgsmål, hvem af de oprindelige rollebesætningsmedlemmer, der vender tilbage til folden. Det spørgsmål er svært at besvare, da stort set hvert enkelt medlem af castet har haft meget travlt i årene siden den sidste film ankom.

Inden vi når til O.G. Now You See Me-besætningen, bør vi nok antage, at Benedict Cumberbatch er et longshot til at dukke op som NYSM3’s skurk, som det ellers oprindeligt var planlagt. Alene baseret på hans MCU-forpligtelser vil Cumberbatch sandsynligvis ikke have tid til at tage rollen, men han har også en håndfuld ikke-MCU-film på vej, der ser ud til at holde ham beskæftiget gennem 2022 som minimum.

Bortset fra Cumberbatch, er der lige så mange spørgsmålstegn omkring resten af Now You See Me -besætningen. Med navne som Ruffalo, Eisenberg, Caine, Franco, Caplan, Freeman og Harrelson i blandingen, satser vi på, at det tog noget ægte planlægningsmagi for at få Now You See Me 2 optagelserne ind i deres travle hverdag. Den gigantiske opgave bliver kun sværere, efterhånden som tiden tøffer, da en sammensætning, der er stjernespækket, helt sikkert vil have et fuldt sæt af individuelle dansekort projektmæssigt.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Vild lyd: JBL L100

Vild lyd: JBL L100

Dagens blondine babe er Karolina Malina!

Dagens blondine babe er Karolina Malina!

Ugens babe er Tag Garwood!

Ugens babe er Tag Garwood!

3 weekend babes med store bryster

3 weekend babes med store bryster

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests