Nu sker det endelig! Harry Potter forlystelsespark er på vej!

Nu sker det endelig! Harry Potter forlystelsespark er på vej!

Hvis du, som så mange andre, har drømt om at træde ind i Harry Potters univers, er der endelig gode nyheder! I 2023, kan du træde ind i den magiske verden i Tokyo, hvor der åbnes op for en ny forlystelsespark, baseret på J.K. Rowlings værker.

Forlystelsesparkens størrelse

Hvis du allerede er i gang med at pakke din tryllestav og booke dine flybilletter til 2023, så skal du måske lige sætte lidt ekstra tid af til at gå parken igennem. Parkens areal dækker nemlig tæt på 2.800 kvadratmeter. Rygterne fortæller, at det tager mere end en halv dag, hvis man vil rundt over det hele.

Hvad du kan forvente

Måske du har besøgt Universal Studios i Californien og været forbi Harry Potter verden. Dog vil forlystelsesparken i Tokyo være en helt anden oplevelse, da der er mere fokus på at komme om bag kulissen og opleve de originale filmrekvisitter samtidig med at du kan prøve magiske forlystelser og opleve scener fra filmen på klos hold!

Kulinariske oplevelser

Hvis du ønsker at smage den berygtede Butterbeer eller have dine fingre i Bertie Bott’s Every Flavour Beans, er der grund til høje forventninger. Det ligger lige til højrebenet for parken at tilbyde muligheden for kulinariske oplevelser, som vist i filmene og læst i bøgerne. Dette tilbydes i forvejen i Warner Bros. studiet i London, hvor Harry Potter filmene blev filmet.

Hogwarts Legacy

Hvis du ikke kan vente helt til 2023 med at træde ind i Harry Potter universet, kan du engang i 2022, opleve universet gennem skærmen. Der er nemlig et nyt spil på vej, kaldet ‘Hogwarts Legacy’ som er et open-world RPG spil, hvor du spiller som en ny studerende, der bærer på nøglen der truer hele den magiske verdens eksistens. Hvad vil du gøre med denne magt? Vælger du retfærdighedens vej eller giver du efter for mørkets lyster? Det er op til dig!

Herunder kan du se traileren for spillet samt få et indblik i hvad der venter dig.

Hvis du vil vide mere om Hogwarts Legacy, kan du besøge deres hjemmeside ved at klikke på knappen.

Warner Bros. Studio Tour London

Hvis du er en superfan, ligesom os, kan du overveje at bestille en tur til London og opleve rundturen i de originale omgivelser, hvor filmene blev optaget. Her kommer du også bag kulissen og kan se originale rekvisitter fra filmene samt få dybdegående viden om hvordan filmene blev produceret. Her kan du blandt andet gå igennem Diagon Alley og kigge ind ad vinduerne til blandt andet Ollivanders butik hvor Harry Potter fik hans første tryllestav.

Du får også lov til at besøge Spisesalen, Den Forbudte Skov, Platform 9 3/4 og mange andre ikoniske lokationer.

Har du lyst til at vide mere om Warner Bros. Studio Tour i London, kan du læse mere samt booke billetter ved at klikke på knappen herunder:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming