Ny gamer skærm? Her er de bedste på markedet

Ny gamer skærm? Her er de bedste på markedet

Mangler du en ny gamer skærm? Så er der heldigvis en masse på markedet, som kan bidrage til en suveræn spilleoplevelse. Vi har derfor lavet denne liste med en masse skærme for dig, og vi har også lavet en computerskærm test, som du kan tjekke ud efter denne liste.

Du skal nemlig finde en monitor, der kan leve op til de hertz, som kan bidrage til ydeevnen, og gøre dine spil sjovere at spille. Du skal dog huske på, at skærmen ikke alene forbedrer spillets udseende, men er en del af den større helhed som sikrer dette. Udover en suveræn skærm opnås den bedste spilkvalitet hvis du også har en fremragende stationær pc, med et tilsvarende kraftigt grafikkort.

Vi tager dog udgangspunkt i, at det kun er skærmen du mangler, og derfor har vi listet en masse skærme for dig, som mangler noget der rykker.

Følg med i tråden og find din drømme gamer skærm!

ASUS ROG Strix XG32VC 32”

Denne gamer skærm giver et levende billede med en 170 hertz opdateringshastighed og 1 millisekunds responstid. Denne gamer skærm er også udstyret med Asus Extreme Low Motion Blur Sync, så ghosting og lagging aldrig bliver et problem. Det er en bred skærm med hele 32 tommer VA-panel, som kører på en fantasticWQHD 1440p opløsning. Denne skærm er suveræn til dig, som spiller FPS spil, og har brug for at kunne følge med de bedste i ligaen.

Input:

 • 2x HDMI
 • DisplayPort

ASUS VG249Q 23,8” TUF Gaming Skærm

Denne gamer skærm er udstyret med Full HD 1080p IPS panel og 144 hertz. Den kommer også med AMD FreeSYnc og 1 MS responstid. Denne skærm er perfekt for gameren, som ønsker en standard størrelse på sin skærm. Computerskærmen er lag fri og med en GameFast input teknologi mindsker et input-lag for en bedre bevægelseslevering. Skærmen har mulighed for 90 grader skærmdrejning og 25/-5 grader skærmtilt.

Input:

 • HDMI digitalt input
 • DisplayPort digitalt input
 • VGA-input
 • Audio input.

AOC CQ27G2U/BK Gaming Monitor

Denne computer har en buet skærm med 27 tommer QHD. Den bringer vidunderlige farver til det spil, du spiller, og har en høj opdateringshastighed på 144 hertz. Den har en responstid på 1ms, så den er absolut i den højeste klasse af gaming monitors. Skærmen er tiltbar og drejbar. Med denne visuelle ydeevne kan man reagere instinktivt og eliminere fjenden på millisekunder! Denne skærm er et af de sprødeste skærme, der findes. Alene dens look garanterer gaming på højeste niveau!

Input:

 • DisplayPort 1.2
 • 2x HDMI
 • 4x USB 3.0
 • Audio line-ind
 • Hovedtelefoner

Samsung Odyssey G3 S24AG304NU

Denne skærm er udstyret med LED – Full HD op til 1080p. Denne skærm fås i 24” men kan også fås i andre størrelser, hvis dette ønskes. Gaming skærmen er indstillet med 16,7 millioner farver. Den kan justeres i højden, rotere, dreje og tilte – ja, den kan nærmest det hele! Den har selvfølgelig 1 MS Responstid med VA-panel. Så dette er også en god mulighed, hvis du ønsker at få den ultimative gaming oplevelse.

Input:

 • HDMI
 • DisplayPort

Er du blevet klogere på, hvad du skal vælge for en gamer skærm til dit værelse?

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming