Øget sexlyst med østers?

Øget sexlyst med østers?

Østers er godt for mange ting, og bliver set som en delikatesse. MEN, vidste du at det også kaldes afrodisiaka, fordi mange mener at en østers skulle øge din sexlyst?

Hvorfor nu lige det, tænker du nok ? Der bliver sagt lidt af hvert, men de indeholder blandt andet zink, som er en bestanddel i mandens sædproduktion. Derudover er der også nogle få andre aminosyrer, som sætter gang i hormonerne hos både mænd og kvinder.

Om du tror på det eller ej, er jo helt op til dig. Mange vil nok mene det er rigtigt, mens lige så mange vil mene, at det er den rene indbildning. Jo mere man tror på det er rigtigt, jo mere kan man måske også bilde sig selv ind. Det ville jo selvfølgelig være fedt, hvis det nu virker, hvis man kan lide det. Ellers kan det gå hen at blive en lang omvej for, at du skal øge din sexlyst.

Der er flere og flere gennem de seneste år, der er begyndt at samle dem selv i stedet for at købe dem. Så hvis det alligevel skulle være noget, du og din partner vil prøve, kan i endda selv finde dem sammen, og hvor og hvordan kommer her:

Du kan især finde dem i Limfjorden, men de kan også nogen gange forekomme i Vadehavet, Kattegat og til tider også Nordsøen. Det er meget få bestande i Danmark, men vidste du, at du tit kan finde skaller skyllet op på stranden, og at de faktisk stammer helt tilbage fra stenalderen?

Hvis du er i tvivl, kan du altid kende en østers på den afrundede form med en, ujævn og grov overflade med kraftige skaller. Den har kun én lukkemuskel, men den er til gengæld meget stærk.

Måder at tilberede dine østers på

Der findes mange måder at tilberede dem på, så du ikke skal kløjes i en rå østers for sig selv. Det er ikke alles smag, og derfor er der heldigvis mange andre måder for, at få en hel oplevelse ud af det.

Her er 3 hurtige og nemme måde at servere dine østers på:

  1. Friterede østers med remoulade
  2. Østers med dild og æbler
  3. Østers med tabasco og citron

For at lave de friterede, skal du bruge tempuramel, øl og olie til fritering. Du skal så piske mel sammen med øl, og dyppe østersen i blandingen og fritér den så i 30 til 60 sekunder.

Ellers så håber vi, at resten giver mening, og at du også kommer til, at prøve det hvis du ikke har endnu, og at det hjælper på sexlysten, hvis den halter lidt.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Vil du være Iron man? Køb en funktionsdygtig Iron Man dragt!

Vil du være Iron man? Køb en funktionsdygtig Iron Man dragt!

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming