Onde drinks du kan lave med tequila

Onde drinks du kan lave med tequila

Vi har nok alle haft vilde tømmermænd, grundet shots med tequila. Men føj, det smager nu også ret godt!

Er du helt vild med tequila ligesom os? Eller kunne du godt tænke dig noget med lidt mere smag? Der findes heldigvis en masse lækre drinks, du kan mikse sammen med blandt andet tequila.

Vi giver dig her et bud på tre fantastiske drinks med tequila. Så bliv hængende og læs om de drinks med tequila, du kan servere til næste forfest.

1. Tequila Sunrise

Hvad er mere klassisk end en tequila sunrise? Mon ikke du har drukket disse til ungdomsfester tilbage dengang, du boede hjemme?

Hvis du er til drinks, der smager af sommer, så skal du helt klart prøve at lave tequila sunrise.

Det eneste du skal bruge til at lave en fabelagtig tequila sunrise er selvfølgelig tequila, grenadine, friskpresset appelsinjuice og nogle isterninger. Alt du skal gøre, det er at hælde tequila og appelsinjuice i et glas med is, og rører rundt. Derefter hælder du grenadine forsigtigt ned langs glassets kant, og vupti. Så har du en lækker tequila sunrise.

2. Tequila Slammer

Hvis et shot er nok til at holde dig kørende, så skal du da prøve at lave en tequila slammer.

Det kræver kun to ingredienser at lave, nemlig tequila og lemon sodavand. Du blander bare de to ingredienser i et shotglas, dækker glasset med den ene hånd og derefter banker du lige shottet en gang i bordet, og så skyller du ellers bare ned.

3. Long Island Iced Tea

Hvis du vil have en lidt stærkere drink, så kan du lave en long island iced tea. Det er en drink, der sætter godt gang i promillen!

Denne drink kræver rom, gin, tequila, contreau, en sød mixer, vodka, limesaft, cola og en håndfuld isterninger. Kom først alt alkoholen i et glas, og tilsæt derefter de resterende ingredienser, og pynt eventuelt med lidt citronskiver. Det er en sikker vinder, hvis du skal have et hurtigt kick, før du rammer byen.

Disse drinks kræver naturligvis en masse tequila, og derfor skal du finde en god tequila og ikke bare den billige fra Brugsen.

Læs også vores artikel om danske gin, du kan købe til at lave en god G&T med: Dansk gin

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests