Planlæg den ultimative drengerøvstur

Planlæg den ultimative drengerøvstur

Skal dig og dine venner have den vildeste drengerøvstur? Så er der mange muligheder for hvad du kan lav. Læs med her og få en masse forslag og ideer til hvordan du kan få den fedeste, vildeste og mest ultimative drengerøvstur eller polterabend i verden.

Aktiviteter til jeres drengerøvstur

Casino: Det er altid sjovt at tage ud og gamble lidt. Sammen med drengene kan i jo se hvem der kan vinde mest, eller tabe størst uanset hvilken vej det går, så skal det nok være en uforglemmelig oplevelse med drengene.

Escape rooms: Escaperooms er altid sjove, her får man mulighed for et sammenspil med sine makkere om at løse diverse opgaver, kan i nå at klare opgaven inden tiden løber ud?

Gokart racing: I kan tage ud for at race mod hinanden, hvem er den hurtigste på gokartbanen? Det er i hvert.

Paintball: Du kan få en vaskeægte ranger oplevelse, med paintball. Der findes mange steder hvor man kan leje et paintballcenter samt alt udstyr dertil, forholdsvis billigt. Tro mig, der findes ikke noget bedre end at nakke sin ven med et clean head shot, selvom det lyder voldsomt, så er det, det sjoveste. Paintball er en sikker vinder!

Waterballs: Hvis man skal prøve en lidt anden oplevelse, så kan du tage ud på vandet og laver aktiviteter i waterballs. Her kan man konkurrere om balance og kapløb på vandet.

Bumber balls: Såvel som Water Balls så kan man også tage ud og spille Bumber balls hvis man er lidt flere deltagere, er dette nok en bedre valgmulighed. Her kan man for eksempel spille fodbold og frem for traditionel fodbold, så må man gerne tackle her. Kan du tackle din ven hårdt nok til at han ruller en omgang?

Skydebane: En fed mulighed for dine venner og dig, er at tage på en skydebane og skyde på riffel eller pistol. Hvem kan ramme målet bedst? Eller hvem kan skyde hurtigst, her er mange områder at konkurrere på.

Urban ranger camp: Skal dig og dine venner have et ordentligt adrenalin kick, så kan i tage på Urban Ranger Camp, som ligger på B&W skibsværft på Refshaleøen. Her kræver det samarbejdsevne og højdeskræk bliver sættet på en rigtig prøve.

Lej et sommerhus: Du kan finde dig et lækkert sommerhus at hygge med drengene i. Inviter nogen damer med på turen og få en god oplevelse ude ved poolen.

Tag på ferie: Som i nok allerede kender til, så kan man jo eventuelt tage på Sunny Beach, her vil der være rig mulighed for dig og dine makkere at score nogle lækre damer. Dette er den oplagte tur, men husk på, hvad der sker på Sunny Beach, bliver på Sunny Beach!

Hold en vild fest: Lej et hus eller et forsamlingshus, inviter alle makkere og damer, en DJ og fyr op i den vildeste fest under dine egne kriterier! Der er ikke noget der slår en god gammeldags privatfest, hvor der bliver fyret maks op for gassen!

Bland selv!

For at få den vildeste drengerøvstur, så kan det være at du bliver nødt til at sammensætte flere af disse aktiviteter for at fylde en hel dag ud med sjove aktiviteter. Derfor kan du jo tage fra disse ideer og skræddersy din helt egen drengerøvstur, taget i forhold til hvad dine venner er vilde med, eller omvendt. Det kan nogle gange være sjovere at udfordre ens venner med det de hader. Men ved at have et overblik over mange af de forskellige ideer til aktiviteter, så kan det jo være at du bliver inspireret eller så har du måske allerede fået ideen til den perfekte drengerøvstur.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Carla Guetta Cohen!

Ugens babe er Carla Guetta Cohen!

Ugens babe er modellen Carmella Rose!

Ugens babe er modellen Carmella Rose!

Det vidste du ikke om kvinder

Det vidste du ikke om kvinder

Lauren Giselle Sintés er denne uges babe!

Lauren Giselle Sintés er denne uges babe!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming