Popcorn i gryde – få perfekte popcorn

Popcorn i gryde – få perfekte popcorn

Popcorn i gryde – er det ikke besværligt, tænker du måske?

Du tænker sikkert også, at det er nemmest bare, at købe den billige pakke popcorn i dit lokale supermarked. Du får mindst 3 pakker, så der er til flere dage, og så bare lige hurtigt i mikroovnen med den.

Det lyder nemt, men er det ikke lige så nemt at lave dine popcorn i en gryde? Har du prøvet at være træt af, at der altid er utroligt mange kerner tilbage i posen. Selvom du tager posen ud, og tænker de alle helt sikkert er poppet denne gang, men ender alligevel med, at der falder 30 kerner ud.

Det er det smarte ved at lave dine popcorn i gryde. Du kan selv styre hvordan og hvorledes du laver dem, og du kan holde øje med dem, når du kan kigge ned i gryden. Du kan sågar også følge med i, at de popper hvis du synes det er sjovt.

Fordele ved popcorn i gryde

Åh altså, de formøse popcorn til en god film, eller når den lille sult melder sig. Popcorn er altid godt, og tænk hvis du kunne lave perfekte popcorn hver gang.

Det er faktisk ikke så svært som det lyder, og kan gøre enhver aften lidt bedre. Alt du skal bruge er popcorn kerner, du justerer selvfølgelig selv hvor mange, alt efter hvor mange du hungrer efter. Noget olie og gerne noget neutralt af slagsen, og til sidst salt. Så nemt var det.

Det skal du gøre

Til at starte ud med er det en god idé, at finde en gryde der passer i størrelsen, hvor din mængde af popcorn kan dække bunden i kun ét lag. Hæld olie i gryden, sammen med nogle få kerner og tænd for varmen.

Når de få kerner du har puttet i, og det behøver ikke være meget mere end et par stykker, og de popper så ved du, at olien har den rigtige temperatur. Du er nu klar til at hælde resten af dine popcorn over i gryden, og så er det egentlig bare at putte låget på. For at sikre at alle kernerne er poppet, kan du forsigtigt ryste gryden.

Vent som du normalt ville på at alle er poppet. Herefter salter du dem efter egen smag, og så er du klar til at smide dig på sofaen med en perfekt skål popcorn.

Så nemt var det, og mon ikke du også sidder og har lyst til popcorn lige nu. Så find din gryde frem og prøv det selv!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Verdens største fisk – Så stor er den

Verdens største fisk – Så stor er den

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests