
Annonce
Der er intet bedre på en tømmermænds dag end noget (u)lækker mad. Derfor har vi fundet den lækreste paneret kylling opskrift, som vil sætte savl i mundvigen på selv den mindst kylling elskende fan vi har!
Kyllingen er ikke bare paneret i rasp, den er paneret i chips, for at gøre den ekstra lækker, og give et anderledes twist. Det er derfor en sikker vinder til dine tømmermænd.
Tjek chips med paneret kylling opskriften ud her
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- 2 håndfulde chips evt. forskellige smage
- 2 dl rapsolie
- 1 dl hvedemel
- 2 æg
Sådan gør du
Hæld dine chips i hver deres skål (hvis du har flere varianter af chips) og knus dem herefter. Du kan med fordel blende chipsene.
Vend kyllingerne i mel, derefter æg og til sidst ned i de knuste chips.
Steg dem på panden med oliven ved en høj varme, steg på den ene side i cirka 2-3 minutter, derefter sænk temperaturen og steg videre i 15-20 min alt efter hvor stor kyllingen er. Sørg for at overfladen bliver gylden og sprød på begge sider.
Værsgo! Sindssyg fråderen kylling med chips opskrift, leveret lige direkte til dit skrivebord i stuen! Bon appétit.
Annonce