Rolex Hulk – et unikt grønt ur

Rolex Hulk – et unikt grønt ur

Rolex er gennem de sidste par år blevet mere og mere populære hele verden over. Det har skudt priserne i vejret på samtlige modeller inklusiv Rolex Hulk, og man skal nu stå på venteliste mange år, før man kan få lov at købe et af de populære ure fra forhandleren.

Et af de meget populære ure, som kan være utroligt svære at få lov til at købe fra en AD er et Rolex Submariner ”Hulk”.

Hvad er et Rolex Hulk?

Rolex Submariner ”Hulk” er et anderledes take på det traditionelle Rolex Submariner, som er sort og kommer med stål urkasse samt lænke. Det der gør Hulk specielt er, at det kommer med en mørkegrøn bezel (krans), samt en mørkegrøn skive. Udover farven på bezel og urskive, så ligner et Hulk et traditionelt submariner på både lænke såvel som urkasse og kronen.

Det kan for nogen være svært at skelne mellem et Hulk og et Kermit, som også er et grønt submariner, hvor forskellen på de to er, at den grønne farve ikke er ens. Et Hulk er nemlig noget mørkere i farven end et Kermit, hvilket gør det nemt at se forskel på de to, hvis man har dem ved siden af hinanden.

Se også: De 10 dyreste ure i verden

Hvad koster et Rolex Hulk?

Hvis man er så heldig, at man kan få et Rolex direkte fra en autoriseret forhandler, så må man nøjes med at slippe 77.500kr, hvilket heller ikke er for sarte sjæle. Er man derimod ikke så heldig, så kræver det, at man finder den store pengepung frem, da et Hulk hurtigt koster mellem 120-190.000kroner second hand.

Den høje prise skyldes, som nævnt tidligere i indlægget, at Rolex er mere populært end nogensinde før, og er blevet en god måde for mange at investere deres penge. Dette gælder ikke kun i Danmark, men i hele verden. Derudover er Danmark særligt udsat, da udlændinge, som bor udenfor EU kan købe et Rolex i Danmark, og få momsen refunderet, når de rejser hjem igen.

Se flere fede ure her.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests