Så du Super Bowl 2022 i nat?

Så du Super Bowl 2022 i nat?

Los Angelos Rams tager sejren med hjem over Cincinnati Bengals!

I tredje periode lignede det, at Bengals ville vinde efter et comeback, men Rams hev sejren hjem i det sidste øjeblik under Super bowl 2022.

Hvad der ellers lignede et mirakel for Bengals i store dele af den anden halvleg, blev i sidste ende til en sejr og en titel til Los Angelos Rams. Scoren endte 23-20 til Rams under Super Bowl 2022, som fandt sted søndag nat til mandag dansk tid.

Bengals vandt sidste gang Super bowl i 1991, som var slutningen for sportens og holdets længste sejrstørke på tværs af de fire amerikanske ligaer. 

Rams var solide i kampens første to perioder og var foran 13-10. Herefter var der et halvlegsshow hvor artister som Dr. Dre, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J Blige og Snoop dogg leverede et forrygende halvlegsshowet med fuld brag.

Da spillerne startede igen efter halvlegsshowet, begyndte Bengals at sætte fart i spillet. Bengals gik til den i slutspillet og efter, at de udviste magt og styrke i kampens tredje periode, så lignede det at Bengals ville gøre det umulige.

Da den fjerde periode begyndte førte Bengals med 20-16 over Rams. En stor præsentation fra holdets stjernespiller og quarterback Joe Burrow, som havde chancen for at føre Bengals til deres første superbowl titel siden 1989.

Men Rams slog igen og fik helt ny energi!

Med cirka et halvandet minut tilbage af kampen, greb Rams’ wide receiver Cooper Kupp et touchdown og Matt Gay sparkede et ekstra point hjem, så Rams stod med sejren 23-20.

Herfra så det ikke godt ud for Bengals, og de skulle være særdeles hurtige, hvis de overhovedet skulle have en chance for at hive sejren hjem.

Joe Burrow blev dog fanget af Rams’ Aaron Donald, der afskar ham fra en afgørende aflevering, og her var det, at Bengals mistede håbet, og kampen var afgjort.

Med den korte tid tilbage at spille i, skulle Rams altså stå på knæ og dommeren fløjtede kort efter bolden var sat i spil igen. Nu kunne Rams hylde sig som vinder af Super bowl 2022!

Los Angelos Rams Cooper Kupp, som greb det afgørende touchdown, er blevet udnævnt som kampens mest værdifulde spiller.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Fodboldfans opsiger tv-pakker i protest

Fodboldfans opsiger tv-pakker i protest

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming