Så dyrt er det at lease en Lamborghini

Så dyrt er det at lease en Lamborghini

Vi nærmer os starten på en ny måned og når lønnen rammer netbanken, går de fleste og undrer sig over hvad pengene skal bruges til. Selvfølgelig er der de faste udgifter i form af hus, mad og damen, men for det resterende beløb, kunne det være du burde overveje at lease en Lamborghini. Men hvad koster sådan en fætter at lease?

Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Der er mange grunde til hvorfor man kunne ønske sig en superbil. Der er ingen tvivl om at en Lamborghini er den ultimative blærerøvsbil og et symbol på at man enten er en rapper eller har for mange penge.

Hvis dette passer på dig, så undrer du dig måske over hvad du skal slippe, for at få en med hjem.

Lamborghini Gallardo

Denne fede Lamborghini Gallardo 5,2 Spyder LP560-4 E-gear fra 2009 har kørt omkring 32.000 km. og kan være din nye sommerbil for kun ca. 9.000kr. i måneden inkl. moms.

Det koster dog en del yderligere i vedligeholdelse, hvis noget går i stykker. Når ja, så skal du også lige smide en førstegangsydelse på 161.250kr. inkl. moms!

Du kan finde linket til bilen her.

Lamborghini Aventador

Er dit budget lidt højere end hvad var tilsvarende den tidligere Lamborghini, kan det være at denne lækre Lamborghini Aventador 6,5 LP740-4 S Roadster fra årgang 2018, er noget for dig. Den har kun kørt 7.500 km! Det eneste du skal slippe om måneden er 30.538kr. inkl. moms, med en førstegangsydelse på 501.250kr. inkl. moms. Her kan du med fordel overveje, om du virkelig har brug for to nyrer.

Lamborghini Urus

Er du til lidt større biler, kan det være at en Lamborghini Urus 4,0 5d fra årgang 2021, er noget for dig. Den har kørt 20.000 km. og ligger i nogenlunde samme prislej som Aventadoren ovenfor. Prisen er 30.500 kr. inkl. moms om måneden med en førstegangsydelse på 350.000 kr. inkl. moms.

Relaterede Indlæg

Bedste fjernstyret båd i test

Bedste fjernstyret båd i test

Bedste fjernstyret flyvemaskine i test

Bedste fjernstyret flyvemaskine i test

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Hvad er mAh?

Hvad er mAh?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests