Så fed er James Bonds bil!

Den nok mest ikoniske James Bonds bil er fra Aston Martin

En af verdens mest kendte filmfigur, James Bond, har altid sagerne i orden. Om det kommer til det smarte, og til tider spøjse teknologiske udstyr, han får udleveret af Q, lækre damer eller bare svedige biler – så har han det hele.

James Bond er et uddødeligt ikon, som for mange af os er lidt af en aspiration. For hvem gad ikke godt lire den klassiske “Bond…James Bond” af overfor en smuk kvinde?

For de af os, der er inkarneret James Bond fans, så er der gode nyheder på vej. Aston Martin fabrikkerne lancerer nemlig flere af de berømte biler, der kan ses på storskærmen i flere af James Bond filmene. For hvad skriger mere James Bond, end en klassisk Aston Martin DB5? Den smukke bil kan ses i bla. Skyfall, No Time to Die, Golden Eye, Thunderball og Goldfinger.

Bilen kommer til at ramme en pris på de 22 millioner af kroner, så hvis du har pengene til det, så kan det blive din.

DB5’eren kommer med roterende nummerplade, en titaniumplade, der kan skydes op fra bagsmækken og en ægte katapultsæde i passagersædet. Hvis du skal ud og køre med en person, der har været træls igennem en længere periode, så kan du med altid fyre ham ud af sædet.

Motoren på denne lækre sag er en seks cylindre rækkemotor på 3.995 cm3, der yder 282 hestekræfter. Den kan klare 0-100 km/t på 7,2 sekunder og har en topfart, der rammer de 238 km/t. Siden 1965 er der bygget 898 eksemplarer af denne bil. Og nu smider Aston Martin endnu flere ud på markedet.

Du kan se bilen i action i den nyeste James Bond film “No Time to Die” i Youtube videoen herunder

Kommenter

Relaterede Indlæg

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming