Så vild er en Lamborghini Huracan STO

Så vild er en Lamborghini Huracan STO

Lamborghini Huracan STO er en super-sports bil fremstillet til et enkelt formål – det er at have følelsen og teknologien med fra en vaskeægte racerbil model!

Lamborghini har en årelang know-how, hvad angår motorsport og har samlet alt den viden, til at kunne fremstille den mest ultimative racermaskine – Lamborghini Huracan STO. En bil der har en let vægt kombineret højest tænkelige præstation fra V10 motoren. Den er lige blevet lovliggjort til vejkørsel – skal du prøve?

Bilens ydre – på slankekur

Bilen er bygget på materialer af letvægt og i et funktionelt design til at fremme ren vildskab. Dens form er udviklet til at optimere bilen aerodynamik, imens 75% af kroppens paneler er bygget i karbon fiber. Med andre ord er Lamborghini Huracan STO bygget med et special design til at maksimere den frontale aerodynamiks ydeevne. I forhold til den ældre model ’performante’ har bilen tabt 43 kilo, ved blandet andet også at have fælge i magnesium. Hvilket har en effekt, der giver føreren en følelse af at være ægte racerkører.

Interiør

Her er der også anvendt materialer af høj kvalitet med lav vægt, hovedsageligt i karbon fiber. Hele interiøret er lavet i et innovativt super sportslook, som sørger for en funktionel stil uden det går på kompromis med ydeevnen. Et ægte racermoment så snart man sætter sig bag rattet i denne lækre super sports bil.

Bilens egenskaber

Bilen er udstyret med en 5,2 liter V10 motor, som er nøje udviklet med en stor knowhow fra de tidligere Lamborghini Huracan modeller, Huracan ST og GT3 EVO. Bilen rammer 100 km/t på 0,3 sekunder og 200 km/t på få 9 sekunder, med en topfart på 310 km/t.

Bilen er udstyret med et drejningsmoment på 565 neutronmeter og 631 hestekræfter. Man vil helt sikkert få sig en uforglemmelig køreoplevelse, når sætter sig for at køre en tur i en Lamborghini Huracan STO!

Pris

Hvis man skal have fat i en Lamborghini Huracán STO, så starter priserne ved 5.900.000 kroner. Så det kan du sagtens klare… eller ikke. Måske det er en af de biler, der skal smækkes på listen over drømmerbiler, man vil købe, hvis man engang skulle vinde et par millioner eller 10 i lotto!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Den Amerikanske hær ankommer til Danmark

Den Amerikanske hær ankommer til Danmark

Ny Aston Martin – Den forrige model udgår

Ny Aston Martin – Den forrige model udgår

Elektrisk muskelbil – Chevrolet Corvette E-Ray

Elektrisk muskelbil – Chevrolet Corvette E-Ray

Lamborghini laver en offroader – Så vild er den!

Lamborghini laver en offroader – Så vild er den!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests